5 redenen waarom we dol zijn op de Garmin Venu 2S

Garmin is een van de meest bekende merken voor high-end smartwatches. De modellen zijn stijlvol, modern en betrouwbaar. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige activity tracker of een horloge zoekt als verlengstuk van je smartphone, Garmin smartwatches zijn de perfecte keuze!

Met de Venu 2S heeft Garmin een stijlvolle smartwatch ontworpen. Door het kleinere formaat dan de Garmin Venu 2 is het horloge zeer geschikt voor dames en heren met smallere polsen of die simpelweg op zoek zijn naar een kleinere smartwatch. Ben jij op zoek naar een smartwatch maar je hebt nog geen idee welke? Wij vertellen je graag over onze bevindingen en geven je 5 redenen waarom wij dol zijn op de Garmin Venu 2S!

Smarthome specialist

 

 

1. Sportief & Trendy ontwerp

De Garmin Venu 2S heeft een 40mm horlogekast bestaande uit de kleuren graphite of light Gold / sand. Met een leisteenkleurige roestvrijstalen ring en comfortabele siliconen band is de Venu 2S zonder twijfel een sportieve en trendy ogende smartwatch, die enige gelijkenis vertoont met de Garmin Venu van de eerste generatie.

 

 

 

2. Scherp en levendig scherm

De Garmin Venu 2S heeft een 1.1" AMOLED scherm dat voldoende scherpte en levendigheid biedt voor een plezierige kijkervaring. Het scherm heeft een hoge helderheid waardoor je zelfs in het felle zonlicht alles kunt zien. Net als alle andere smartwatches met een AMOLED display, wordt de Garmin Venu 2S geleverd met een Always-On-Display (AOD) functie met meerdere wijzerplaten waaruit je kunt kiezen.

 

 

 

3. Uitgebreide mogelijkheden om je gezondheid te tracken

De Garmin Venu 2S beschikt over heel veel tracking functionaliteiten. Zo kun je jouw dagelijkse activiteiten meten met behulp van een ingebouwde gps, hartslag- en bewegingssensoren. Denk hierbij aan het tellen van stappen, calorieverbruik en je slaapritme. Ook heeft de Garmin Venu 2S een aantal exclusieve functies zoals de Health Snapshot en Body Battery Energy Monitoring.

Health Snapshot

Met de Health Snapshot functionaliteit is het mogelijk om je cardiovasculaire status te bekijken. Interessante data waarmee je je algehele gezondheid kunt bekijken. De Health Snapshot geeft inzicht in meetwaarden zoals: gemiddelde hartslag, stressniveau en ademhalingsfrequentie.

Body Battery Energy Monitoring

Body Battery Energy Monitoring is een functie die gebruik maakt van verschillende gegevens. Het combineert je hartslag, stress en activiteit gedurende de dag. Hieruit komt een getal tussen de 1-100 dat jouw energieniveau weergeeft. Hoe hoger het getal, hoe meer energie je hebt om de dag door te komen!

 

 

 

4. Jouw personal trainer voor onderweg

De Garmin Venu 2S scoort goed op het gebied van gezondheidstracking, maar doet het nog beter als het op fitness aankomt. Voor het bijhouden van activiteiten is het horloge voorgeïnstalleerd met 25 verschillende GPS- en indoorsport-apps die alle gangbare activiteiten omvatten, zoals wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, cardio, enz.

Alle gegevens zoals de duur van de work-out, het aantal verbrande calorieën en de totale afgelegde afstand worden allemaal geregistreerd en gesynchroniseerd met de Garmin Connect app. Zo heb je jouw activiteiten en gegevens altijd bij de hand!

 

 

 

5. Lange levensduur van de batterij

De Garmin Venu 2S biedt een van de beste batterijlevensduur van alle smartwatches die wij in ons assortiment hebben. De batterij gaat 10 dagen mee als je het horloge gebruikt als smartwatch. Zodra je tijdens een work-out de GPS-modus met muziek gebruikt, dan gaat de batterijduur tot 7 uur mee.

 

Nog niet overtuigd of liever persoonlijk advies?

Onze specialisten geven je graag meer uitleg over deze producten! Je van harte welkom in één van onze winkels. Daarnaast zijn wij dagelijks tot 21.00u bereikbaar via r via telefoon, chat, WhatsApp of mail voor al je vragen.

 Garmin Venu® 2S
Light Gold/Sand 40 MM

Smartwatch Waterbestendig: Ja
Smartwatch Touchscreen: Ja
Besturingssysteem: Garmin OS

Garmin Venu® 2S
Graphite 40 MM

Smartwatch Waterbestendig: Ja
Smartwatch Touchscreen: Ja
Besturingssysteem: Garmin OS