We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Meer informatie - Niet akkoord - Akkoord
VOOR 14:00 BESTELD, VANDAAG IN HUIS

97 jaar jong en iedere dag meer dan 8 uur actief op internet!

 

 

 

 

 Voor de eerste keer in 97 jaar vragen wij u om niet naar de winkel te komen

Normaliter nodigen wij u van harte uit in een van onze winkels voor een kopje koffie en een persoonlijk advies van onze deskundige medewerkers.
Helaas zorgt huidige situatie rondom het Corona virus ervoor dat wij ons als bedrijf moeten aanpassen om onze klanten nog steeds van dienst te kunnen zijn. Daarom zijn uw vertrouwde verkoopmedewerkers uit de winkels vanuit thuis aan het werk. Zij adviseren u graag via de online chat of telefoon, zodat u toch een aankoop kunt doen of geholpen kunt worden met een (service)vraag. Desgewenst bezorgen onze deskundige bezorgers uw aankoop bij u thuis. Uiteraard volledig volgens de veiligheidsnormen die het RIVM heeft opgesteld.

 

Leveringen gaan gewoon door! Binnen 24 uur geleverd!

We begrijpen dat u in deze periode niet wilt wachten op uw producten. We hebben daarom onze levercapaciteit verruimd zodat we de producten snel bij u kunnen leveren en installeren. Vaak binnen 24 uur! Indien gewenst kunnen wij uw producten contactloos leveren. Dit houdt in dat onze bezorgers het bestelde product bij u voor de deur zet, aanbelt en op een ruime afstand wacht totdat u het pakket in ontvangst heeft genomen. U kunt dit aangeven wanneer we de levering met u inplannen. De leveringen en service afspraken gaan door mits u geen ziekteklachten heeft of in thuisisolatie zit. In dat geval willen we u verzoeken contact met ons op te nemen op telefoonnummer 085-105 4444 zodat we de afspraak kunnen verzetten.

Is uw apparaat stuk? Onze Ontzorghelden laten u niet zitten!Al onze winkels zijn gewoon normaal geopend

Wij volgen in al onze winkels een strikt DEURBELEID. Wij vragen ook u zich hieraan te houden. Al onze winkels zijn “normaal” geopend. 7 dagen in de week van ’s ochtends tot ’s avonds. Net zoals u altijd van ons gewend bent! De reden waarom wij, in tegenstelling tot vele anderen winkels, de openingstijden ruim houden is dat wij voldoende Ontzorghelden! voor u klaar hebben staan in combinatie met de overtuiging dat het vanuit preventie werking niet juist is alle klantbezoeken te concentreren op een klein deel van de dag. Wij vinden dat doordat we ruime openingstijden blijven hanteren we beter aan de preventierichtlijnen kunnen voldoen doordat er dan meer spreiding van de bezoekers is.


Bekijk hier de openingstijden van onze winkels

 

Ondanks dat de nieuwe maatregelen grote impact hebben voor ons als winkel bedrijf. Blijven wij streven naar de beste oplossing om u als onze klant toch zo optimaal mogelijk te kunnen ontzorgen!! Onze Ontzorghelden staan daarom nog steeds iedere dag voor u klaar!