Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

AEG wassen
ProTex

ProTex Trommel die uw wasgoed beschermd

De ProTex Trommel met innovatief patroon beschikt over een grote capaciteit waardoor kleding de ruimte krijgt om te bewegen en telkens weer een behoedzame behandeling krijgt. De gaatjes in de ProTex trommel zijn kleiner zodat tere weefsels niet uitrekken tijdens het centrifugeren. Ook zijn de gaatjes voorzien van een nieuw profiel dat het wasgoed optilt zoals honderden kleine jacuzzi's. Een revolutie in wastechnologie!

Optisense

Intelligent wassysteem

Elke AEG wasautomaat is uitgerust met OptiSense. Dit intelligente was-systeem past automatisch de wasduur en het water- en energieverbuik aan, afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed.

Inverter motor

10 jaar garantie op de motor

De inverter motor heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en wast aanzienlijk sneller. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op deze motor.

A+++

Energie-efficiëntieklasse A+++

Extreem laag energieverbruik; minimaal 30% zuiniger dan energie-efficiëntieklasse A.

Aquacontrol beschermt tegen waterschade en lekken

AEG wasautomaten beschikken over het Aqua-Control systeem, als bescherming tegen waterschade. De dubbelwandige invoerslang en het overstromingspreventiesysteem zorgt dat er geen water weglekt. Mocht er toch water lekken, dan brengt de alarm- en waterdetectieschakelaar u meteen op de hoogte.