Alecto SMARTSMOKE11
Adviesprijs: €39,99
€29,97
  •  Direct afhalen, mits op voorraad
  •  Vragen?  Bel of app op tel. 085-105 4444
  •  7 dagen  per week bereikbaar 
  •  Gratis bezorging in onze regio vanaf € 100,-
  •  Niet goed? Geld terug!
  •  14 dagen  bedenktijd
  •  Klanten beoordelen ons met een 9.1

Een slimme rookmelder is onmisbaar in je huis. Waar je je ook bevindt, de Alecto SMARTSMOKE11 alarmeert je in geval van brand. De Smart Wifi rookmelder geeft zowel een melding via je je online devices, maar werkt ook zelfstandig zonder app. Zo hoef je je – ook als je lekker ligt te slapen – nergens druk om te maken. Het extra luide alarm van meer dan 85 decibel zorgt er wel voor dat je op tijd gewekt wordt. En ook als je niet thuis bent wordt je gealarmeerd via een notificatie via de app.

De Alecto SMARTSMOKE11 geeft een signaal bij de detectie van rook. Door de koppeling van de rookmelder aan slimme systemen als Tuya of de Alecto Smart Life app (voor Android en iOS) bestuur je alle Alecto Smart Life producten binnen één app. Zo houd je voor jezelf het overzicht, wel zo fijn als het gaat om de brandveiligheid van je huis.

De Alecto SMARTSMOKE11 rookmelder heeft een lithium batterij die maar liefst 10 jaar meegaat. Energiezuinig en betrouwbaar. Ook de hoge kwaliteit optische sensor heeft een levensduur van 10 jaar. Hierdoor ben je de komende 10 jaren verzekerd dat je direct gealarmeerd wordt als er rook of brand in huis is.

Natuurlijk hoop je dat het nooit nodig is, maar in geval van nood wordt het gehele huishouden gealarmeerd door de slimme SMARTSMOKE’s op verschillende plekken in het huis. Koppel het aan je slimme lampen en je kunt instellen dat alle lampen rood gaan knipperen in het geval van rookdetectie.

De SMARTSMOKE11 voldoet aan alle Europese normeringen zoals EN14604:2005/AC:2008.

Om extra veiligheid te kunnen garanderen wordt de Alecto SMARTSMOKE11 geleverd met een batterij die tot wel 12 maanden werkt. De toestellen geven een ‘bijna leeg’ waarschuwing en de batterijduur kan in de gaten worden gehouden via de app.

Helemaal prettig is de handige pauze-, test-, en resettoets. Deze grote onopvallend uitziende toets is eenvoudig vanaf de grond in te drukken met bijvoorbeeld het uiteinde van een bezem.

De SMARTSMOKE11 van Alecto Smart Life zorgt voor veiligheid voor het hele gezin!

Specificaties

Merk
Alecto
Garantie
2 jaar