Bosch WTXH8E90NL
A+++

In onze eigen regio bezorgen wij met onze eigen bezorgdienst. Controleer je postcode om te zien of je gebruik kan maken van onze extra service.

Adviesprijs: €1389,-
€1097,-
  •  Direct afhalen, mits op voorraad
  •  Vragen?  Bel of app op tel. 085-105 4444
  •  7 dagen  per week bereikbaar 
  •  Gratis bezorging in onze regio vanaf € 25,-
  •  Niet goed? Geld terug!
  •  14 dagen  bedenktijd
  •  Klanten beoordelen ons met een 9.1
Deze Bosch WTXH8E90NL HomeProfessional Exclusiv warmtepompdroger is een wasdroger met energieklasse A+++ voor 1 tot 9 kg wasgoed. Met een 9 kg vulgewicht is deze Bosch ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 of meer personen. Het energieverbruik is met 225 kWh of minder per jaar heel laag. Ditzelfde geldt voor de energiekosten van deze wasdroger, deze zijn namelijk rond de € 50,- of minder per jaar. Het geluidsniveau tijdens het drogen is met 64 decibel of minder zeer stil. Een stille wasdroger is met name handig voor als u deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen. Ook als u de droger in de buurt van uw woonkamer neerzet is een stille wasdroger een goede keuze! De belangrijkste Bosch voordelen De Bosch wasdroger is voorzien van Home Connect. Met de Home Connect App heeft u toegang tot, en beheert u de instellingen van, de wasdroger waar en wanneer je maar wilt. Met de Easy Start functie selecteer je het juiste droogprogramma volgens jouw droogvoorkeuren en type wasgoed. Bedienen op afstand en selecteer en start droogprogramma’s waar en wanneer u maar wilt. Ook kunt u altijd op afstand de status van uw wasdroger beheren en ontvangt u een melding wanneer de wasdroger klaar is. Met Simple Setup past u eenvoudig de instelling van uw wasdroger aan via de Home Connect App. Met het SensitiveDrying System van deze Bosch wasdroger wordt de was gedroogd met een milde en warme lucht welke van alle kanten de trommel binnenstroomt. Vervolgens wordt het wasgoed zacht rondgedraaid. Hierdoor heeft u zacht wasgoed zonder kreuken. Dankzij AutoDry droogt u tot wel 10 kilo wasgoed nooit meer langer dan noodzakelijk. Met AutoDry wast u van kastdroog tot extra droog. Sensoren meten de temperatuur en vochtigheid en beschermen uw wasgoed tegen te hoge temperaturen waarbij uw kleding kan beschadigen of krimpen. Met het AntiVibration Design biedt deze wasdroger meer stabiliteit en stilte tijdens het drogen. Ook is de Bosch wasdroger in het bezit van het ECARF-certificaat: ideaal voor mensen met een allergie. Een speciaal ontwikkelde droogcyclus zorgt dat er zo min mogelijk allergenen achterblijven in uw wasgoed, dit betekent minder pollen, dierenharen en huisstofmuit.

Voor en- nadelen

 • AutoClean: Zeg vaarwel tegen het schoonmaken van het deurfilter na elke lading. Drogen was nog nooit zo gemakkelijk.
 • Home Connect: slim huishoudelijk apparaat dat uw leven gemakkelijker maakt de dankzij bediening van de Home Connect App.
 • AutoDry: droogt nooit langer dan noodzakelijk voor een optimale bescherming van uw kleding.
 • Iron Assist: Extra behandeling voor droge was, waaronder overhemden en pakken, om het strijken te verminderen of zelfs geheel over te slaan.
 • De machine is minder geschikt voor kleine huishoudens.

Specificaties

Merk
Bosch
Garantie
2 jaar
Type
Warmtepompdroger
Maximaal drooggewicht
9 kg
Grootte huishouden
3 tot 5 personen
Display
Ja
Geluidsniveau
62 dB
Aantal programma's
16
Droogprogramma's
Wol, Kort, Koud, Gemixt, Katoen, Kastdroog, Beddengoed, Extra droog, Handdoeken, Overhemden, Strijkdroog, Synthetisch, Verfrissen
Programmaduur katoen bij maximum belading
215 minuten