Onze winkels zijn weer volledig open! Je bent van harte welkom!

Vanaf zaterdag 15 januari mogen wij je dan ook weer in de winkel ontvangen. Wij zijn 7 dagen per week geopend tot 17.00 uur en je hoeft geen afspraak te maken. Uiteraard kun je ook nog steeds producten op bestelling afhalen bij onze winkels.

We zijn blij dat we jou weer in onze winkels mogen ontvangen! Ben je op zoek naar een nieuwe televisie, wasmachine of een ander product uit ons assortiment en wil je graag persoonlijk geadviseerd worden in onze winkels? Dat is vanaf nu weer mogelijk! Wij nemen graag de tijd voor je en geven deskundig en persoonlijk advies.

We willen wij je vragen om de richtlijnen van het RIVM binnen in onze winkels te volgen. Dit voor de veiligheid van onze medewerkers en die van jou. Dit betekend een mondkapje dragen en 1,5 meter afstand te houden.

Bekijk hier de openingstijden van onze winkels

 

7 dagen per week bereikbaar tot 21.00 uur!

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8:30 - 21.00 en zondag van 11.00 - 21.00.
Je kun ons dagelijks bereiken via: Telefoon 085-105 4444, online chat, whatsapp, videobellen of e-mail.;

Razendsnelle bezorging nog dezelfde dag!

Voor grotere producten die je niet of lastig kan afhalen streven wij erna om alles wat je besteld voor 14 uur dezelfde dag nog bij je te krijgen. Dit geldt voor orders boven de 100 euro en klanten uit onze regio. We begrijpen dat je in deze periode niet wilt wachten op je producten. We hebben daarom onze levercapaciteit verruimd zodat we de producten snel bij je kunnen leveren en installeren. Vaak binnen 24 uur! De leveringen en service afspraken gaan door mits je geen ziekteklachten hebt of in thuisisolatie zit. In dat geval willen we je verzoeken contact met ons op te nemen op telefoonnummer 085-105 4444 zodat we de afspraak kunnen verzetten.