Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Disclaimer

Algemeen

EP:Tummers, verleent u hierbij toegang tot www.eptummers.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. EP:Tummers behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

EP:Tummers spant zich in om de inhoud van www.eptummers.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.eptummers.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met EP:Tummers.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij EP:Tummers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van EP:Tummers, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Geldigheid

De aanbiedingen en prijzen van de producten, diensten of andere proposities c.q. activiteiten die op deze pagina’s vermeld staan gelden uitsluitend voor EP:Tummers in Roermond, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen en Horst. Er kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend ten aanzien van andere EP vestigingen.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.