Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.Sledestofzuigers

Alle stofzuigers van Dyson hebben door de gepatenteerde cycloontechnologie hoge constante zuigkracht voor allround schoonmaken. Ze verwijderen allergenen en blazen schonere lucht uit dan de lucht die je normaal gesproken inademt. Daarom zijn ze uitermate geschikt voor mensen die last hebben van allergieën. DC52 modellen hebben ultra-efficiënte cyclonen met bewegende uiteinden waardoor een filter niet meer nodig is. Dus geen filters wassen of vervangen. Op alle sledestofzuigers van Dyson zit 5 jaar garantie, met reparatieservice aan huis.

Dyson DC33c

Dyson Ball™ stofzuigers beschikken over de cycloontechnologie, Radial Root Cyclone™ technologie en over Ball ™ technologie. DC33c is ontworpen voor een betere wendbaarheid. Hierdoor draait de stofzuiger op zijn plek, volgt hij je moeiteloos en is hij eenvoudig langs meubels en andere obstakels te sturen. Zware onderdelen, zoals de motor, zijn onderin de bal geplaatst. Dit bevordert de stabiliteit en het geluidsniveau.
Klik hier voor onze Dyson producten

Dyson DC33c

Dyson DC52

De Dyson DC52 stofzuigers heeft 54 bewegende cinetic cyclonen die zo efficiënt zijn in het scheiden van stof dat er geen onderhoud aan de filter nodig is. Door de bewegende uiteinden kunnen de cyclonen ook niet verstopt raken. Met de turboborstel van de DC52 met borstelharen van nylon en zachte koolstofvezelharen kunt u – zonder iets aan de borstel aan te passen – gemakkelijk van de ene naar de andere ondergrond gaan.
Klik hier voor onze Dyson producten

Dyson DC52

Dyson DC63

De Dyson DC63 is de kleinste stofzuiger van Dyson en weegt slechts 4,9kg. Doordat deze wordt aangedreven door de Dyson Digitale V4 motor levert hij de prestaties van een grote stofzuiger. De 2 Tier Radial ™ cycloontechnologie zorgt voor aangepaste luchtstromen om microscopisch stof in het stofreservoir op te vangen.
Klik hier voor onze Dyson producten

Dyson DC63

Voor alle Dyson Sledestofzuigers geldt:

Dyson hygiënisch

Hygiënisch legen van het stofreservoir


Druk op de knop om het vuil te verwijderen.
Dyson extra accessoires

Extra accessoires


Alle Dyson stofzuigers worden geleverd met door Dyson zelf ontworpen accessoires voor het schoonmaken van plekken in huis die lastig te bereiken zijn.
Dyson geen bijkomende kosten

Geen bijkomende kosten


De stofzuigers van Dyson zijn zakloos en voorzien van een wasbaar filter dat een leven lang meegaat. Er zijn dus geen bijkomende kosten
Dyson 5 jaar garantie

5 jaar garantie


Alle sledestofzuigers van Dyson worden geleverd met een garantie van 5 jaar op onderdelen en arbeid.