Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Dyson pagina

Ga terug naar de Dyson pagina

Redenen om voor Dyson te kiezen

Geen zak. Geen verlies aan zuigkracht

Geen zak. Geen verlies aan zuigkracht.

Stofzuigers met zak verliezen zuigkracht omdat de kleine poriën in de stofzak verstopt raken met stof, waardoor de luchtstroom wordt geblokkeerd. Dit zorgt ervoor dat de zuigkracht afneemt. Dyson stofzuigers vertrouwen niet op zakken. Ze hebben gepatenteerde cycloontechnologie die centrifugaalkracht tot 313.000 keer groter dan de zwaartekracht gebruikt om vuil uit de luchtstroom te halen. Daarom hebben Dyson stofzuigers constante zuigkracht. De gepatenteerde Dyson cycloontechnologie is gedurende de afgelopen 20 jaar continu verfijnd. Dyson Cinetic™ technologie is de laatste stap; ultra-efficiente cyclonen maken het filter overbodig. Geen filteronderhoud en geen verlies aan zuigkracht.Geen filters

Geen bijkomende kosten. Geen zakken of filters om aan te schaffen.

* de gebruikskosten van een stofzuiger met zak*. Stofzuigers met zak zijn nog steeds zo ontworpen dat hun stofzakken of filters vervangen moeten worden. Naast de moeite die je hiervoor moet doen, kost het ook extra geld. Dyson stofzuigers hebben geen zakken en hebben wasbare filters. Geen zakken of filters om aan te schaffen betekent geen bijkomende kosten.
* Gebaseerd op de top 4 merken in waarde voor stofzuigers met zakken. Marktadviesprijzen voor zakken en filters. Door de fabrikant aanbevolen vervangingstermijn van het filter. Vervangingstermijn van de zak is gebaseerd op gegevens uit een online enquéte in maart 2011 onder 329 respondenten.

Aanbevolen voor mensen met allergieën

Aanbevolen voor mensen met allergieën

Dyson cyclonen kunnen deeltjes tot 0.5 micrometer verwijderen - inclusief pollen, schimmels en bacteriën. Daarom zijn alleen Dyson stofzuigers zijn gecertificeerd door de British Allergy Foundation en Service Allergie Suisse.

Getest onder extreme omstandigheden

Getest onder extreme omstandigheden

Elke Dyson sledestofzuiger heeft een garantie van 5 jaar, op onderdelen en arbeid. Deze garantie kan worden gegeven omdat Dyson stofzuigers robuust en duurzaam zijn. Ze zijn namelijk gemaakt van ABS polycarbonaat. Dit materiaal wordt ook gebruikt voor ME-schilden en valhelmen. Elk onderdeel van een Dyson stofzuiger wordt zonder genade getest om lang mee te kunnen gaan.Bekijk de video.