We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Meer informatie - Niet akkoord - Akkoord
Veilig winkelen bij EP:Tummers, zo doen we dat!
Lees er hier meer over.

Maak kennis met onze Electrostylist: Maurice

Maurice is de ElectroStylist binnen EP: Tummers. Hij werkt in onze winkel in Roermond en heeft al tientallen jaren ervaring binnen de elektronicabranche. Voor zijn activiteiten als ElectroStylist is het belangrijk dat Maurice al veel kennis heeft op het gebied van domotica. Volgens Maurice wordt smart de komende jaren steeds belangrijker in huis. Hij merkt dat de interesse in smart, bij de bezoekers van de winkel, stijgt. Dat begint vaak met met een ‘kleine’ oplossing. Maar als je eenmaal van Smart hebt ‘geproefd’, wil je steeds meer.

Volgens Maurice is smart haalbaar voor iedereen. Het idee dat smart-oplossingen alleen voor de rijken zijn, vervaagt dus steeds meer. Want met de opkomst van allerlei (betaalbare) apparatuur, is smart eigenlijk binnen handbereik. De klant heeft misschien nog wat tijd nodig om aan het idee van smart te wennen, maar door deze een tastbare smart beleving in de winkel te bieden en de mogelijkheid te geven om smart-oplossingen één voor één te implementeren, lukt dit steeds beter.

De mooiste smart-oplossing voor Maurice? Muziek via een Bose of Sonos systeem. Vroeger moest je heel veel doen in huis om de muziek door heel het huis te laten afspelen. Nu is het simpel. En juist dit soort simpele slimme oplossingen, vindt Maurice de manier om consumenten te overtuigen.


Wilt u weten wat Maurice en Smart Living voor u kan betekenen? Bezoek dan onze winkel in Roermond of maak een afspraak met Maurice via 0475-42 52 62.

De Smart Living diensten van onze ElectrostylistSmart Home advies

U wilt van jullie huis een Smart Home maken, maar waar begint u? Wat zijn de mogelijkheden qua verlichting, televisie, muziek, beveiliging, energie besparen, verwarming en het netwerk? Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan?

Met ons Smart Home advies brengen we uw Smart woonwensen in kaart en verwerken deze in een helder en concreet plan. Zo heeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden, de kosten en wat er moet gebeuren in huis.


WiFi scan

Heeft u problemen met het (draadloze) netwerk in huis? Heeft u bijvoorbeeld geen bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Valt het signaal weg of krijgt u niet de beloofde snelheid van uw provider? Of wilt u wifi in de tuin?

Schakel dan één van onze WiFi specialisten in. Onze specialist lost al deze problemen voor je op.


Smart Home Projectmanagement

Een huis bouwen, verbouwen of renoveren is een complexe en arbeidsintensieve onderneming. Het vereist goede afstemming en samenwerking tussen de verschillende betrokken partijen. Er wordt veel van u gevraagd en u moet veel beslissingen nemen. Onze ervaren ElectroStylist kan u daarbij ondersteunen. Hij begeleidt u bij het project en zorgt voor afstemming tussen de verschillende partijen.

Uw situatie

De tijd dat je alleen met een compleet nieuw huis kon genieten van een Smart Home ligt gelukkig al ver achter ons. Met moderne oplossingen kunnen we van elk huis een Smart Home maken. Zonder hak- en breekwerk! Bekijk hieronder de mogelijkheden die we bieden voor een bestaand huis en als u gaat bouwen of verbouwen.


Bestaand huis

Prachtig, al die nieuwe technologische mogelijkheden in en om het huis. Uw verlichting kunnen bedienen met een smartphone, overal in huis muziek luisteren of het huis op afstand in de gaten houden met een camera. U hebt er vast al eens over gehoord of gelezen. Bij nieuwbouw of bij een verbouwing wordt er steeds vaker rekening mee gehouden. Maar is het ook mogelijk in een bestaand huis, zonder ingrijpende verbouwing? Jazeker!


Nieuwbouw

Het – laten – bouwen van een huis is spannend. Maar ook een groot project met veel uitdagingen. Een goede voorbereiding is essentieel als u uw huis klaar wil maken voor de toekomst en wil genieten van het comfort van slimme technologie. Onze ElectroStylist helpt u bij de realisatie van uw smart droomhuis.


Verbouw

Als u gaat verbouwen, komt er veel op u af. Een goede voorbereiding is essentieel; u moet veel beslissen en over heel veel zaken nadenken. Zeker als u uw huis klaar wilt maken voor de toekomst. Wij noemen dat: Smart Ready maken. Denk hierbij aan slimme verlichting, geautomatiseerde gordijnen of streaming audio. Onze ElectroStylist kan u daarbij helpen.


Zakelijk

Zakelijk gezien heeft smart een andere betekenis dan in uw eigen huis. Smart zorgt ervoor dat je productiever kunt werken, de beveiliging van kantoor kunt optimaliseren, het klimaat automatiseren en daarmee energie besparen. Ook in een bestaand bedrijfspand zijn er talloze mogelijkheden

Wilt u weten wat Maurice en Smart Living voor u kan betekenen? Bezoek dan onze winkel in Roermond of maak een afspraak met Maurice via 0475-42 52 62.