Gratis pakket bezorging (door heel Nederland)
Kleinere apparaten zoals een TV, strijkijzer, koffiezetter, stofzuiger, tosti apparaat en dergelijke kun je altijd gratis bij ons afhalen. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij deze naar je opsturen. Wij verzenden je pakket met DHL of PostNL. Dit is helemaal gratis bij bestellingen boven de €25,- ! Bij bestellingen beneden €25,- betaal je €4,95 verzendkosten.

Mocht je op de dag van levering niet thuis zijn wordt het pakket afgegeven bij de buren of komt de vervoerder de volgende dag opnieuw bij je langs.

Gratis Tummers bezorging (binnen Limburg)

Wanneer je in Limburg woont en een product bestelt dat wij niet als postpakket kunnen versturen, bezorgen wij deze met onze eigen Tummers bezorgdienst. Wij bezorgen je televisie, home cinema set, wasmachine, droger, koelkast, vriezer of vaatwasser geheel gratis bij je thuis. Wil je dat je aankoop bij je thuis wordt geïnstalleerd of ingebouwd? Dan kun je dit aangeven wanneer je de bestelling plaatst. Bekijk dan hier onze uitgebreide service diensten.

Mocht je op de afgesproken dag van levering niet thuis zijn, dan laat onze bezorger een notitie bij je achter. Je kunt vervolgens contact met ons opnemen voor het maken van een nieuwe leverafspraak.

Bezorging externe vervoerder (door heel Nederland)
Wanneer je niet in onze regio (Limburg) woont en je wilt je product thuis laten bezorgen maken wij gebruik van onze externe vervoerder. Zij bezorgen je wasmachine, droger, koelkast, vriezer, vaatwasser en inbouwapparatuur bij je thuis. Het apparaat wordt standaard door de bezorger tot voorbij de voordeur afgeleverd in de verpakking. Het is mogelijk dat de vervoerder je oude apparaat gratis meeneemt, het is wel van belang dat het apparaat klaar staat voor de bezorgdienst. De kosten hiervoor zijn €49,95 voor bestellingen tot €500,- en €29,95 voor bestellingen vanaf €500,-.

Mocht je op de afgesproken dag van levering niet thuis zijn, dan laat onze bezorger een notitie bij je achter. Je kunt vervolgens contact met ons opnemen voor het maken van een nieuwe leverafspraak.

Bel 085-105 4444
wachtijd ca. 1 minuut
Via chat
antwoord binnen ca. 2 minuten
Via WhatsApp 085-105 4444
antwoord binnen 30 minuten
Via Facebook
antwoord binnen 60 minuten
Via E-mail
antwoord binnen 1 dag