Producten die je wilt retourneren kunt je, samen met een aankoopbewijs en een zo volledig mogelijk ingevuld retourformulier, via PostNL, DHL of een pakketdienst naar keuze verzenden naar onderstaand adres:

EP:Tummers
t.a.v. retourafdeling webshop
Solvayweg 4a
6049CP ROERMOND 

Als je het retourformulier niet (meer) in je bezit hebt, kunt je het hier downloaden.

Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Producten die te groot zijn om met de pakketdienst te verzenden kunnen desgewenst door onze vaste vervoerders worden opgehaald. De kosten hiervan bedragen €70,-. Neem voor meer informatie hierover contact op met onze klantenservice.

Het aankoopbedrag wordt met hetzelfde middel terugbetaald als waarmee je de aankoop hebt gedaan.

In dat geval ontvangt je je aankoopbedrag tot een bedrag van 100,- via retourpinnen retour. Hogere bedragen worden binnen 7 dagen na ontbinding naar je rekening overgemaakt.

Wij verzoeken je vriendelijk om je bij het retour zenden van producten aan de volgende instructies te houden:

  • Je dient het artikel in originele staat en - indien redelijkerwijs mogelijk - originele verpakking te versturen of in te leveren.
  • De artikelen zijn schoon, compleet en onbeschadigd. Onder 'artikelen' vallen tevens alle bijgeleverde accessoires. Retourneer je een artikel incompleet, beschadigd of met gebruikssporen, dan kunnen wij kosten in rekening brengen die in mindering worden gebracht op het retourbedrag.
  • Je dient je aankoopbewijs (of een kopie) mee te sturen. Is een product beschadigd maar nog verkoopbaar, dan kunnen kosten in rekening worden gebracht.

De kosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor je eigen rekening.

Bel 085-105 4444
wachtijd ca. 1 minuut
Via chat
antwoord binnen ca. 2 minuten
Via WhatsApp 085-105 4444
antwoord binnen 30 minuten
Via Facebook
antwoord binnen 60 minuten
Via E-mail
antwoord binnen 1 dag