We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Meer informatie - Niet akkoord - Akkoord

Ik wil graag een product retourneren, kan dit?

Wanneer je niet tevreden bent over je aankoop mag je deze binnen 14 dagen retourneren. Vanaf het moment dat je aan ons hebt laten weten de aankoop te willen retourneren heb je 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk terug te sturen of terug te brengen naar de winkel.

Online aankoop

Op eptummers.nl bestelde producten kun je retour zenden, de retourkosten zijn voor eigen rekening. Wij vragen je het product samen met het aankoopbewijs en retourformulier retour te sturen. EP:Tummers zal je aankoopbedrag en eventuele verzend- of bezorgkosten voor de heenzending zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen na ontbinding, aan je overmaken. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Wat zijn de retour voorwaarden?

  • Je kunt je retour bij ons aanmelden via telefoon of e-mail (info@eptummers.nl) binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling
  • Hierna heb je 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk te retourneren
  • Je retourneert het product samen met een aankoopbewijs (het liefst het originele aankoopbewijs)
  • Gelieve het product samen met het volledig ingevulde retourformulier te retourneren, het formulier kun je hier downloaden
  • Je retourneert het product in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Je mag het product natuurlijk bekijken net zoals in de winkel.
  • De artikelen zijn schoon, compleet en onbeschadigd. Onder 'artikelen' vallen tevens alle bijgeleverde accessoires. Retourneer je een artikel incompleet, beschadigd of met gebruikssporen, dan kunnen wij kosten in rekening brengen die in mindering worden gebracht op het retourbedrag.

Aankoop in één van onze winkels

Wanneer je een product wilt retourneren dat je in onze winkel hebt gekocht, kun je het product retourneren in deze EP:Tummers winkel.

Wat zijn de retour voorwaarden?

  • Je retourneert het product binnen 14 dagen na aankoop in een van onze winkels.
  • Je retourneert het product samen met het originele aankoopbewijs
  • Je retourneert het product in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk)
  • De artikelen zijn schoon, compleet en onbeschadigd. Onder 'artikelen' vallen tevens alle bijgeleverde accessoires. Retourneer je een artikel incompleet, beschadigd of met gebruikssporen, dan kunnen wij kosten in rekening brengen die in mindering worden gebracht op het retourbedrag.Terugbetaling aankoopbedrag na retour

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Bel ons op:

085 105 4444

info@eptummers.nl

Reactie binnen 2 werkuren

Start chat via Facebook

Reactie binnen 2 werkuren

Direct Videobellen

Live video verbinding!

Openingstijden klantenservice

maandag 9.30 - 18.00 uur
dinsdag 9.30 - 18.00 uur
woensdag 9.30 - 18.00 uur
donderdag 9.30 - 21.00 uur
vrijdag 9.30 - 21.00 uur
zaterdag 9.30 - 18.00 uur
zondag 11.00 - 17.00 uur
Ga terug naar: Ruilen & Retourneren