Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Loewe home cinema sets

De Loewe Home Cinema Sets voorzien elke televisie van indrukwekkende surround-sound en levert er zelfs het ruimtelijke beeld bij.

De Loewe Home Cinema Set is een perfect pakket voor perfect bioscoopgeluid rondom: De Loewe Home Cinema-set voorziet elke televisie van indrukwekkende surround-sound - en levert er zelfs het ruimtelijke beeld bij.

De Loewe MediaVision 3D is een echte alleskunner: Het multitalent speelt CD's, DVD's en Blu-rays af en is tegelijkertijd een indrukwekkende audio-installatie die veel extra's biedt - de intelligente functie Music ID bijvoorbeeld identificeert de song die op dat moment wordt afgespeeld. De Loewe Subwoofer Compact biedt een levendig, krachtig basgeluid in iedere kamer: De Loewe Subwoofer Compact paart geringe afmetingen aan grote prestaties - en past qua vormgeving en technologie perfect bij alle Loewe-TV-toestellen. Totaal vermogen: 200W. Daarbovenop kan de Loewe MediaVision 3D draadloos met de nieuwe Wireless Audio Link-functie van de Subwoofer Compact verbonden worden. De Loewe Home Cinema Set 5.1, bestaat uit de Loewe Media Vision 3D Bluray-speler met iPod/iPhone dock, vijf luid sprekers in gefreesd aluminium en een subwoofer met een totaal vermogen van 525W! De Loewe Assist-afstandsbediening zorgt ervoor dat u alles feilloos kunt bedienen.