Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Loewe televisies

Loewe Connect ID

Wie kleur bekent, toont karakter. En dat is precies wat de Connect ID doet. "ID" staat voor Individual Design en daarmee voor vrijheid van vormgeving. Er zijn twaalf kleurencombinaties mogelijk, vier beeldschermformaten en meerdere opstellingsconcepten. De Connect ID die volledig bij uw karakter en smaak past, zit er gegarandeerd tussen. De Connect ID heeft naast zijn looks ook op technisch vlak erg veel te bieden. Het is een Smart-tv met een enorm veelzijdig mediagebruik. Een greep uit het aanbod: Muziek, foto's, filmbestanden, podcasts, internet-tv, webradio, smartcard voor Pay-tv en bestanden van iPod, iPad, iPhone, digitale camera's, desktops, laptops en netbooks zet je moeiteloos op dit toestel. Alles is intelligent met elkaar in een netwerk verbonden en u kunt zich kinderlijk eenvoudig toegang verschaffen tot hetgeen waar u op dat moment zin in heeft. Bovendien zijn alle mogelijke ontvangers geïntegreerd. Inclusief DVB-T/-C/-Sat2-Receiver en CI Plus-slot.

* Alle actuele Loewe-televisietoestellen hebben een CI Plus-interface voor de integratie van een Smartcard (Ziggo, UPC, Telenet, Canal Digital, TV Vlaanderen,...) zonder externe decoder.

Loewe Art

De Loewe Art doet wat hij belooft: alles! Geniet van de beste kwaliteit van ontwerp tot uitrusting. Een beeldherhalingsfrequentie van 200 Hz zorgt samen met het full-HD-scherm voor een uitstekend beeldverloop. De krachtige LEDs zorgen voor perfect contrast, kristalheldere kleuren en een uitstekende zwartweergave. Aangevuld met breedbandluidsprekers met een vermogen tot 80 watt beschikt de Loewe Art over alle functies voor perfect smart home entertainment. Of u de Loewe Art nu als extra toestel wilt gebruiken, in de logeerkamer of als centrale voor uw thuisbioscoop, er is altijd een toestel met de juiste afmetingen voor het doel dat u voor ogen heeft. U kunt kiezen uit de volgende formaten: Loewe Art 40 (98 cm), Loewe Art 50 (127 cm) en Loewe Art 60 (152 cm). De 60 inch valt in de zuinige energieklasse A+, dus ook over het verbruik hoeft u zich geen zorgen te maken. Via de gebruikersinterface Loewe Assist Media navigeert u snel en eenvoudig door het uitgebreide media-aanbod van de Loewe 40, 50 of 60: tv-kanalen, digitale radiozenders, internetcontent en uw eigen verzameling foto's, muziek en video's via USB of uw thuisnetwerk. Met de Loewe Art heeft u steeds uw favorieten bij de hand!