Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Speaker 2Go

Loewe

Speaker 2go. Klankvolle begeleider. De hele dag door.

Perfecte luidspreker uit hoogwaardig aluminium met vol 2.1 stereogeluid en Easy Pairing dankzij NFC.

Geniet van uw favoriete nummer. Overal.

Geniet van vol stereogeluid met een zeer dynamische weergave. Hiervoor zorgen twee full-range-speakers, een subwoofer, drie digitale eindtrappen, het grote frequentiebereik van 80 Hz tot 20 kHz en het indrukwekkende muziekvermogen van 40 Watt. Het signaal wordt kabelloos via Bluetooth tot wel 10 meter ver overgedragen en dankzij de apt-X-codec in uitstekende kwaliteit. Via de hoofdtelefoonuitgang van uw smartphone of mp3-speler is ook een kabelgebonden overdracht mogelijk.

Altijd bij de hand: Geweldig geluid en een elegant design.

240 x 105 x 51 mm, dat zijn de afmetingen van deze compacte geluidsexpert. Het voordeel is duidelijk, u kunt de speaker altijd meenemen. De speaker is dankzij het oppervlak van hoogwaardig aluminium zeer stabiel en oogt bovendien erg modern en elegant. Zo neemt u altijd een prachtig stukje design mee.

Geoptimaliseerd voor spraak.

Gebruik de Loewe Speaker 2go als exclusieve handsfreeset. De echo-onderdrukking zorgt ervoor dat u uw gesprekspartner altijd verstaat. De voor spraak geoptimaliseerde microfoon waarborgt dat u altijd goed wordt verstaan. Dankzij het moderne design past de speaker in elk kantoor. Daarnaast is de Loewe Speaker 2go perfect geschikt voor uw presentaties. Sluit hem gewoon op uw laptop 1 aan en uw audiobestanden worden ook tijdens uw presentaties zelfs in grote ruimtes gehoord.

Verbind uw tabletmet het netwerk in een handomdraai.

De Loewe Speaker 2go is de perfecte aanvulling op uw tablet of smartphone om video's op YouTube te bekijken of tijdens uw lunchpauze een racespel te spelen. De koppeling is heel eenvoudig, omdat de speaker tot wel vijf Bluetooth-apparaten opslaat. De geïntegreerde tafelstandaard (Table Stand Flex) zorgt bovendien voor een optimale luisterpositie. Hij staat licht naar boven gekanteld in een hoek van 7,5°.

Snelste verbinding.

Dankzij Connectivity Easy Pairing wordt de verbinding met uw smartphone tot stand gebracht zonder dat u een menu hoeft op te vragen. Houd uw smartphone met geactiveerde NFC bij de Loewe Speaker 2go en klaar. Aanvullende features: 3,5 mm-stereo-ingang, verbinding via Bluetooth, USB-aansluiting voor het laden van mobiele apparaten, hoofdschakelaar voor een veilig transport, aansluiting voor een voeding.

Op het terras of in het park: U geniet altijd van een vol geluid.

Met de Loewe Speaker 2go heeft u uw muziek altijd bij de hand of u nu op reis bent of met vrienden op stap. Het totale muziekvermogen van 40 Watt zorgt ook in openlucht voor een uitstekende geluidskwaliteit. Via de equalizer op de gsm bepaalt u zelf het geluidsbeeld en kunt u het perfect op de omgeving en de gekozen muziek afstemmen. Via de USB-aansluiting kunt u bovendien uw smartphone opladen. Zo geniet u ook van uw muziek als de accu van uw smartphone onverwacht leeg is.

Vier feest met uw playlist -8 uur lang.

Geniet dankzij de krachtige accu tijdens een feestje tot in de vroege uurtjes van een uitstekend geluid. De muziek wordt door u of uw gasten gekozen. Via een eenvoudige Bluetooth-verbinding kan elke gast zijn favoriete nummer direct afspele vanaf zijn smartphone, tablet of MP3-speler.

Elegante player voor smartphones.

Met de gratis app2 van Loewe speelt u de muziek op uw smartphone af. Sorteer op artiest, album, genres en nog veel meer. Via updates krijgt u toegang tot andere bronnen, zoals diensten voor muziekstreaming.