Meest gestelde vragen over een ventilator


Bekijk hier de meest gestelde vragen die onze klanten regelmatig aan ons stellen over ventilatoren. Zo houd jij jouw hoofd koel tijdens de warme zomerdagen! Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085-105 4444WhatsApp of live-chat.

 Wat is het vermogen van de ventilator?  

Hoe hoger het wattage, hoe harder de ventilator kan blazen. Een tafelmodel heeft minder vermogen nodig dan een vloermodel. Welke snelheden heeft de ventilator? 

Het verschilt per merk/type hoeveel standen de ventilator heeft. Bij een lagere snelheid wordt een kleiner gedeelte van het beschikbare vermogen gebruikt. Hoeveel geluid maakt de ventilator? 

Hoe hoger de stand van de ventilator hoe harder het geluid is wat hij zal produceren. Hoe lager hoe minder geluid.Wanneer gebruik je een timerfunctie op een ventilator? 

Hoe groter de waaier is hoe meer lucht de ventilator kan verplaatsen. In combinatie met een timer functie is dit ideaal om bijvoorbeeld in slaap te vallen. De timer functie zorgt ervoor dat de ventilator vervolgens automatisch stopt met blazen. 


 

 
 
 


SOLIS MULTI FAN PLUS
(TYPE 750)


Aantal standen: 3
Ventilator Zelfdraaiend: Ja
Ventilator Afstandsbediening: JaINVENTUM VST413WA

Aantal standen: 8
Ventilator Zelfdraaiend: Ja
Ventilator Afstandsbediening: JaTRISTAR VE-5864

Aantal standen: 3
Ventilator Zelfdraaiend: Ja
Ventilator Afstandsbediening: Nee

https://eptummers.nl/inventum-ac901