Meest gestelde vragen over luchtreinigers

Bekijk hier de meest gestelde vragen die onze klanten regelmatig aan ons stellen over luchtreinigers! Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085-105 4444WhatsApp of live-chat.

 Wat is de capaciteit van de luchtreiniger? 

Kijk goed naar de vierkante meters die de luchtreiniger aan kan. Ondercapaciteit is nooit goed, maar bovencapaciteit daarentegen wel. Als een luchtreiniger bijvoorbeeld een capaciteit van 300 m³ heeft is deze dus bij milde vervuiling geschikt voor een ruimte van 150 m³. Wat is het geluidsniveau van de luchtreiniger? 

Luister goed of hij voor je stil genoeg is of dat hij nog te hard geluid maakt. Kies dan voor een andere. Een luchtreiniger die maximaal 15 tot 30 dB produceert, wordt gezien als een zeer stille luchtreiniger. Alles boven de 55 dB wordt gezien als een minder stille luchtreiniger. Ik wil een luchtreiniger aanschaffen, waar moet ik nog meer op letten? 

Bedenk goed waar je de luchtreiniger wilt gebruiken en met welk doel. Koop je een luchtreiniger voor in de slaapkamer, dat het vooral belangrijk dat deze stil is. Woon je aan een drukke weg, dan is het cruciaal dat de luchtreiniger ultra fijnstof kan verwijderen. 


 
 
 


AEG AX91-604GY

Geluidsniveau: 60 dB
Capaciteit: 620 m³/u
HEPA-filter: JaAirnaturel Lendou

Geluidsniveau: 60 dB
Capaciteit: 175 m³/h
HEPA-filter: JaAirnaturel BULDAIR

Geluidsniveau: 34 dB
Capaciteit:
Ruimte tot 15 m²
HEPA-filter: Ja

https://eptummers.nl/inventum-ac901