Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

DigitalSTROM

Thuiskomen en direct de lichten aan en gedimd zoals u dit graag ziet met een aangename temperatuur en uw favoriete muziek uit de muziekinstallatie? Wakker worden van uw wekker terwijl de koffie al doorgelopen is, de radio al op uw favoriete zender afgesteld staat en de oven al voorverwarmd is?

DigitalSTROM maakt het mogelijk om alle elektrische apparaten in huis via uw bestaande stroomleidingen te koppelen en bedienbaar te maken via uw pc, smartphone of tablet!
Met de gepatenteerde digitalSTROM technologie kunt u alles wat in huis is aangesloten op de stroom onderdeel maken van een revolutionair Smart Home systeem. Van het licht in uw huis tot aan jaloezieën, zonneschermen, openen en sluiten van uw ramen en deur toe, alles is mogelijk met DigitalSTROM.

DigitalSTROM iPhone app

DigitalSTROM maakt gebruik van kroonstenen met geïntegreerde microcomputers welke achter uw huidige lamp of schakelaar kunnen worden geplaatst. Deze gebruiken dan uw bestaande stroomleiding om te communiceren. Zo kunt u zowel via uw oude en vertrouwde lichtknoppen als via uw smartphone, pc of tablet uw Smart Home bedienen.

DigitalSTROM contactblokjeIn onze winkel in Roermond hebben wij een levensgroot Smart Home gebouwd waar u zélf kunt zien en proberen wat er allemaal mogelijk is op dit gebied! Onze eigen Electrostylist Ronald Lardenoye staat voor u klaar om u volledig wegwijs te maken in de wereld van de Smart Living!

Televisie specialist
Smart home Electro World Tummers