Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Fibaro

Met de domotica producten van Fibaro creëert u een complete, intelligente totaaloplossing voor uw woonomgeving.

Fibaro maakt het mogelijk om alle elektrische apparaten draadloos te bedienen, te controleren of te koppelen. Dit alles is mogelijk zonder dat uw bestaande elektrische installatie drastisch aangepast wordt. Hierdoor kunt u relatief goedkoop uw huis Smart maken.

Door de Z-Wave technologie met RF 2-weg communicatie is de bediening volledig veilig. De Fibaro micromodules kunnen eenvoudig achter de bestaande schakelaar geïnstalleerd worden en zijn compatibel met uw huidige installatie.

De Fibaro Home Center 2 en de Home Center Lite hebben een gebruiksvriendelijke interface waarmee u het systeem kunt beheren middels uw smartphone, tablet of computer. Dit systeem is zo in te stellen dat u dit overal ter wereld online kunt benaderen.

fibaro installateurIn onze winkel in Roermond hebben wij een levensgroot Smart Home gebouwd waar u zélf kunt zien en proberen wat er allemaal mogelijk is op dit gebied! Onze eigen Electrostylist Ronald Lardenoye staat voor u klaar om u volledig wegwijs te maken in de wereld van de Smart Living! Ook bespreekt Ronald graag uw wensen en kan indien gewenst zorgen voor een passende totaaloplossing om van uw huis een Smart Huis te maken!

Klik hier om contact op te nemen met Ronald voor een vrijblijvend gesprek in ons Smart Huis

Televisie specialist
Smart home Electro World Tummers

Home Center 2

De Fibaro Home Center 2 is een snelle en krachtige centrale die wordt gebruikt om het systeem te beheren en te bedienen. De Home Center 2 communiceert met maximaal 230 aangesloten componenten en beschikt over een geavanceerd back-up en recovery systeem. De back-ups worden automatisch opgeslagen op de internet usb stick.  Binnen de beheerdersinterface kunt u zelf gemakkelijk scenes maken met de gekoppelde modules. De expert kan hier zelfs eigen scripts voor programmeren om de functies van het systeem nóg verder uit te breiden.

Fibaro Home Center 2

Home Center Lite

De Fibaro Home Center Lite is de nieuwe en zeer compacte centrale van FIBARO welke gebruikt maakt van bewezen oplossingen van de Home Center 2. De Home Center Lite beschikt over een vernieuwd back-up en recovery systeem welke gebruik maakt van opslag via de cloud. Tevens is het mogelijk om de Home Center Lite uit te breiden met extra modules zoals een back-up batterij en een GSM module.

Fibaro Home Center Lite

Fibaro Wall Plug

De Fibaro Wall lus is een intelligente, compacte en slimme steker. De stekker kan gebruikt worden om uw elektrische apparaten draadloos te schakelen en te controleren. Ook kunt u gemakkelijk het energieverbruik van het aangesloten apparaat uitlezen, meldingen ontvangen bij stroomuitval of zelf een geavanceerde schakeling maken via de Fibaro interface. 

Fibaro Wall Plug

 

Fibaro iPhone