Miele H 2267-1 BP
A+
Adviesprijs: €1269,-
€1177,-
  •  Direct afhalen, mits op voorraad
  •  Vragen?  Bel of app op tel. 085-105 4444
  •  7 dagen  per week bereikbaar 
  •  Gratis bezorging in onze regio vanaf € 100,-
  •  Niet goed? Geld terug!
  •  14 dagen  bedenktijd
  •  Klanten beoordelen ons met een 9.1

Laat het tijdmanagement aan uw oven over
Hiermee bent u volledig ontspannen op tijd klaar: stel gewoon de starttijd, eindtijd of de duur van het bereidingsproces in. Dit wordt automatisch beëindigd wanneer de geprogrammeerde bereidingstijd is afgelopen. Ook de geïntegreerde kookwekker is voor vele situaties gemakkelijk in gebruik. En bij een stroomuitval wordt de ingestelde tijd ca. 150 uur lang opgeslagen.

Uitstekende energie-efficiëntie
Een uiterst gering energieverbruik: de nieuwe oven is gekeurd met de energie-efficiëntieklasse A+. Hiermee bespaart u energie en dat is goed voor het milieu én voor uw portemonnee.

Zonder moeite: de reiniging
Maak uw dagelijks leven lichter: bij de pyrolytische zelfreiniging vallen alle etensresten als as uit elkaar en maken zich zonder achterblijven van de oppervlakte los. Hierdoor hoeft u voor de reiniging voelbaar minder moeite te doen. Van agressieve reinigingsmiddelen en urenlang schoonmaken kunt u daarom afzien.

Afwerking voor gave roestvrijstalen oppervlakken
Speciaal afgewerkt: roestvrijstalen apparaten van Miele hebben een bijzonder hoogwaardig CleanSteel-oppervlak. Daardoor kunt u het oppervlak eenvoudig schoonmaken zonder speciale reinigingsmiddelen. Vingerafdrukken? Op Miele-CleanSteel zijn ze bijna onzichtbaar.

Alleen het eten wordt heet
Miele-ovens worden rondom gekoeld. Daardoor blijven het bedieningspaneel, de handgreep en aangrenzende meubels relatief koel. De ovendeur bestaat uit meerdere lagen en wordt daardoor niet heet aan de buitenkant, waardoor u beter beschermd bent tegen brandwonden.

Maximale veiligheid in iedere situatie
Zorg actief voor extra veiligheid – met een druk op de knop kunt u het apparaat vergrendelen en zo beschermen tegen ongewild inschakelen door bijvoorbeeld kinderen. In noodgevallen profiteert u van de veiligheidsuitschakeling: wanneer een maximale gebruiksduur wordt overschreden, schakelt de Miele-oven automatisch uit. Dit betekent betrouwbare veiligheid, zelfs al mocht u een keer vergeten de oven uit te schakelen.

EU-Datasheet
Energielabel

Voor en- nadelen

 • Bij een eventuele stroomuitval wordt de ingestelde tijd ca. 150 uur lang opgeslagen.
 • De ovendeur bestaat uit meerdere lagen en wordt daardoor niet heet aan de buitenkant, waardoor u beter beschermd bent tegen brandwonden.
 • Bij de pyrolytische zelfreiniging vallen alle etensresten als as uit elkaar en maken zich zonder achterblijven van de oppervlakte los.
 • De inbouwoven heeft helaas geen stoomfunctie.

Specificaties

Merk
Miele
Garantie
2 jaar
Productvoordelen
PerfectClean-uitvoering, Koelsysteem met koel front
Type
Oven
Plaatsing
Inbouw
Nishoogte
59,5 cm
Nisbreedte
56 cm
Nisdiepte
55 cm
Standaard inbouwhoogte
60 cm
Bereidingssystemen
Hetelucht, Grote grill, Onderwarmte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte