Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Miele


EP:Tummers is een jong familie bedrijf sinds 1923 met 6 winkels in Roermond - Panningen - Tegelen - Echt - Heythuysen - Horst de grootste vakspeciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica.

In onze winkels in Roermond,Panningen, Tegelen en Echt vindt u ook ons Miele innovationcentre. In deze speciale presentatie, welke uitsluitend beschikbaar is voor de allerbeste Miele-partners, vindt u alles over de nieuwe Miele wasmachines, Miele drogers, Miele stofzuigers en zelfs Miele inbouwapparaten.

Bij EP:Tummers koopt u zonder zorgen. Wij werken uitsluitend met de beste merken. Kenmerkend voor al onze medewerkers is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Ze helpen u graag én snel - óók op zaterdagmiddag of op een drukke koopavond - met de juiste instellingen van apparaten, uitleg bij een handleiding, hulp bij programmering, aansluiting en bediening of het verzorgen van passende bekabeling en accessoires.

Mocht uw aankoop onverhoopt gerepareerd moeten worden, dan staan onze eigen monteurs direct voor u klaar om te helpen. Desgewenst wordt er een vervangend product aangeboden. EP:Tummers doet er gewoon alles aan om het plezier van uw aankoop optimaal te houden.

U vindt onze winkels met Miele innovationcentre in Roermond aan de Schaarbroekerweg 28, in Panningen aan de Markt 121, in Tegelen aan de Engerstraat 2 en in Echt aan de Zuiperpoort 68
Graag tot ziens in één van onze winkels!