We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Meer informatie - Niet akkoord - Akkoord
VOOR 14:00 BESTELD, VANDAAG IN HUIS

Bonus voor “Ontzorghelden” Limburgs Familie bedrijf!Heel Nederland is trots op alle “helden” die in onze zorgverlening werken in deze periode van Corona crisis! Fijn om te zien dat er steeds meer solidariteit onder de mensen is om samen de handen in elkaar te slaan en de strijd tegen dit verschrikkelijke virus aan te gaan!

EP:Tummers Ontzorghelden

Onze EP:Tummers medewerkers staan iedere dag voor u klaar om u te ontzorgen met al uw problemen of uitdagingen. Of het nu het advies bij aanschaf van een nieuw product is, een reparatie aan uw wasmachine betreft, de Quick service aan uw defecte tv of de levering binnen 24 uur van uw nieuwe koel/vrieskast omdat de oude net stuk was gegaan! Dit zijn “onze” Ontzorghelden voor u!

Net zoals de helden in de zorg zijn wij als bedrijf super trots op onze eigen Ontzorghelden! Daarom dat ook zij een extra bonus verdienen in deze tijd waarin het werken onder de strikte preventie maatregelen niet makkelijk is.


Al onze winkels zijn normaal geopend

Wij volgen in al onze winkels nauw de preventie richtlijnen vanuit het RIVM. Tot nu toe is de richtlijn dat winkels open mogen blijven. Daarom zijn al onze winkels “normaal” geopend. 7 dagen in de week van ’s ochtends tot ’s avonds. Net zoals u altijd van ons gewend bent! De reden waarom wij, in tegenstelling tot vele anderen winkels, de openingstijden ruim houden is dat wij voldoende Ontzorghelden! voor u klaar hebben staan in combinatie met de overtuiging dat het vanuit preventie werking niet juist is alle klantbezoeken te concentreren op een klein deel van de dag. Wij vinden dat doordat we ruime openingstijden blijven hanteren we beter aan de preventierichtlijnen kunnen voldoen doordat er dan meer spreiding van de bezoekers is.

Bekijk hier onze openingstijdenLiever contact vanuit huis? Ook dat kan!

Op onze website vindt u de meeste artikelen die wij in onze winkels hebben staan. U kunt online direct de voorraad zien en uw order plaatsen waarna wij normaliter binnen 24 uur bij u thuis leveren. Heeft u behoefte aan hulp op onze website dan staat ons Tummers Service Team klaar om u middels onze chat of per telefoon persoonlijk te helpen zonder dat u naar de winkel hoeft te komen. Hoe makkelijk is dat!
Leveringen gaan gewoon door! Binnen 24 uur geleverd!

We begrijpen dat u in deze periode niet wilt wachten op uw producten. We hebben daarom onze levercapaciteit verruimd zodat we de producten snel bij u kunnen leveren en installeren. Vaak binnen 24 uur! Indien gewenst kunnen wij uw producten contactloos leveren. Dit houdt in dat onze bezorgers het bestelde product bij u voor de deur zet, aanbelt en op een ruime afstand wacht totdat u het pakket in ontvangst heeft genomen. U kunt dit aangeven wanneer we de levering met u inplannen. De leveringen en service afspraken gaan door mits u geen ziekteklachten heeft of in thuisisolatie zit. In dat geval willen we u verzoeken contact met ons op te nemen op telefoonnummer 085-105 4444 zodat we de afspraak kunnen verzetten.

Is uw apparaat stuk? Onze Ontzorghelden laten u niet zitten!
Maatregelen