Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

EP:Tummers Weert

r

EP:Tummers is een jong familie bedrijf sinds 1923 met 7 winkels in Roermond - Panningen - Tegelen - Echt - Heythuysen, Horst en Weert de grootste vakspeciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. De winkel in Roermond ligt centraal in het retailpark in Roermond. Bij deze megastore is volop gratis parkeermogelijkheid en zijn alle grote merken onder één dak samengebracht.

Bij EP:Tummers koopt u zonder zorgen. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld. Wij werken uitsluitend met de beste merken. Kenmerkend voor al onze medewerkers is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Ze helpen u graag én snel - met de juiste instellingen van apparaten, uitleg bij een handleiding, hulp bij programmering, aansluiting en bediening of het verzorgen van passende bekabeling en accessoires. Ook geven onze deskundige medewerkers u graag een demonstratie van de verschillende producten in onze winkel.

Mocht uw aankoop onverhoopt gerepareerd moeten worden, dan staan onze eigen monteurs direct voor u klaar om te helpen. Onze eigen technische dienst en eigen witgoed service voeren ABC-reparaties uit terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie. Desgewenst wordt er een vervangend product aangeboden. EP:Tummers doet er gewoon alles aan om het plezier van uw aankoop optimaal te houden.

Winkel Weert

EP:Tummers Weert

Moesdijk 2
6004 AX Weert
T: 085-1054444