magnetrons

Altijd het beste advies over magnetrons

De magnetron is bij de meeste mensen een vertrouwd apparaat in de keuken. Een combi magnetron is een combinatie van een magnetron en een oven.

Meten = Weten

Wanneer je een magnetron gaat gebruiken is het belangrijk om de nismaten te weten als je deze wilt inbouwen. Deze bepaald namelijk hoeveel ruimte je nodig hebt om het apparaat in te bouwen. Weet je niet zeker of je nieuwe apparaat past? Geen probleem, wij komen bij je thuis inmeten en inbouwen!

Daar word je vrolijk van.

Vind je nieuwe magnetron in onze winkel

Wij hebben magnetrons in verschillende soorten en maten passend voor elke leefomgeving. Of je nu op zoek bent naar een vrijstaande magnetron of een inbouw combi magnetron, wij hebben het! EP:Tummers help je graag bij het vinden van de magnetron die perfect bij je past.

Vrijstaande magnetrons

Vrijstaande magnetrons zijn zelfstandige, losstaande apparaten die geen inbouwinstallatie vereisen. Deze magnetrons bieden flexibiliteit bij het plaatsen in de keuken en kunnen eenvoudig worden verplaatst. De magnetrons zijn beschikbaar in verschillende formaten en vermogens, waardoor ze geschikt zijn voor diverse huishoudelijke behoeften.
Bekijk assortiment

Inbouw combi magnetrons

Inbouw combi-magnetrons hebben zowel magnetron- als ovenfuncties. Deze toestellen bieden de mogelijkheid om voedsel te verwarmen, te koken en te bakken, waardoor ze geschikt zijn voor diverse culinaire toepassingen. Dankzij het inbouwontwerp passen ze naadloos in keukenkasten of wanden.

Bekijk assortiment

Vrijstaande combimagnetrons

Vrijstaande combi-magnetrons zijn veelzijdige keukenapparaten die zowel magnetron- als ovenfuncties combineren. Ze bieden de mogelijkheid om gerechten te verwarmen, te koken en te bakken. Het vrijstaande ontwerp van de combimagnetron maakt ze flexibel in de plaatsing in de keuken en vereist geen ingewikkelde installatie.
Bekijk assortiment

Bekijk onze merken

Onze Service

Ultiem gemak bij de bestelling van je magnetron. Onze eigen bezorgservice met mensen uit jouw buurt brengt de magnetron bij je thuis. Ook laat je de inbouw magnetron moeiteloos installeren en inbouwen door ons team op het moment van bezorging. Zo maken wij je magnetron meteen gebruiksklaar en gebruik jij direct je nieuwe magnetron. Ook kunnen wij je oude apparaat altijd mee retour nemen indien gewenst.

Daar word ik vrolijk van!

Bezorgt wanneer het jou uitkomt

Door eigen vakkundige & lokale bezorgers.

Installeren van je magnetron

Zo kun jij direct genieten van je nieuwe magnetron

Oude apparaat retour

Zo heb jij geen gedoe met je oude apparaat.

Vind je nieuwe magnetron in onze winkel

Bezoek een winkel in jouw buurt

Een magnetron kiezen is net iets makkelijker wanneer je deze ook in het echt kunt zien. Wij willen je graag verwelkomen wij je graag in Asten, Echt, Horst, Weert, Sittard-Geleen, Tegelen, Roermond, Panningen of Heythuysen.
Alle winkels

Advies op afspraak

Een nieuwe magnetron kopen? Maak dan een afspraak met onze specialist in onze winkel. Zo ben je direct aan de beurt, krijg je persoonlijk advies en kun je de magnetron zelf ervaren. Afspraken zijn 7 dagen per week mogelijk.
Maak een afspraak

Eigen reparatiedienst

Bij EP:Tummers hebben wij een eigen reparatie afdeling in ons Service Center. Zij kunnen kleine reparaties uitvoeren terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie. Zo geniet jij meteen weer van je gerepareerde product.
Lees meer

Al 100 jaar ervaring

Wij bestaan al sinds 1923. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektro kunnen wij je perfect adviseren. Tevens bieden wij klanten de service die ze verwachten, daarom bestaan we al bijna 100 jaar.
Lees meer