Samsung

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Televisies 30
  2. Audio 0
  3. Tablets 2
  4. Wasmachines 7
  5. Wasdrogers 5
  6. Koelkasten 14
  7. Stofzuigers 7
  8. Magnetrons 3
Samsung header


Bij Samsung kennen dromen geen grenzen. Er wordt continu gewerkt aan nieuwe technieken en innovatieve ontwerpen voor de toekomst. Samsung is niet alleen bekend van de QLED-televisies, maar bijvoorbeeld ook van de QuickDrive-wasmachines. Samsung komt continu met nieuwe, verrassende innovaties die jouw leven makkelijker maken.Samsung QLED Televisies


Samsung QLED 2020 geeft een volledig nieuwe dimensie aan je kijkervaring. Het fantastische beeld, geluid en revolutionair design maken van je QLED TV veel meer dan gewoon een scherm. Laat je verrassen door onze meest complete televisietechnologie ooit.

Samsung QLED televisies
Samsung QDrive

Samsung QuickDrive Wasmachines


QuickDrive zorgt ervoor dat wassen tot 2 keer zo snel gaat en tot 20% minder energie verbruikt, terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft (40 graden was, halve trommel). De wasmachine is uitgerust met een ‘Q-Drum™’ die bestaat uit een ‘hoofdtrommel’ met ‘achterplaat’ die onafhankelijk van elkaar bewegen, zodat je kleding dynamisch wordt gewassen door de samenwerkende bewegingen. De wasmachine zorgt voor een snelle, krachtige wasbeurt en houdt je kleding mooi.

Samsung Family HUB koelkasten


Maak kennis met de slimme koelkast van Samsung, de Family Hub. Dankzij camera’s aan de binnenkant bekijk je via je smartphone wat er in je koelkast ligt, waar en wanneer je maar wilt. Dankzij de drie camera’s zie je duidelijk alle vakken en plankjes van je koelkast, zodat je er snel een kijkje in kunt nemen wanneer je boodschappen aan het doen bent! Gebruik de Recipe-app om recepten op te zoeken met de ingrediënten die al in je koelkast liggen. Via de Club des Chefs-app kun je zelfs recepten vinden van driesterrenchefs. Kook daarnaast met nog meer plezier en vermaak je gasten met muziek via Spotify connect of de radio.

Samsung FamilyHub
Samsung Jet stofzuiger

Samsung Jet steelstofzuigers


Stofzuigen was nog nooit zo makkelijk met de Samsung Jet™ draadloze steelstofzuiger. Plant omgevallen door de kat? Hebben de kids geknoeid? Onverhoopt kruimels op de grond? Ontdek de extreme zuigkracht en het gebruiksgemak van deze hulp in huis. Ready. Jet. Go!

Samsung Jetbot robotstofzuigers


De Samsung Jet Bot robotstofzuiger navigeert nauwkeurig en reinigt efficiënt. De Intelligent Power Control van de Jet Bot bepaalt het soort oppervlak en de hoeveelheid stof en past de zuigkracht automatisch aan voor een grondige reiniging. Hij past de zuigkracht aan voor een diepere reiniging van tapijten met de power control-technologie.

Samsung Jetbot robotstofzuiger
Samsung Bespoke

Samsung Bespoke koel/vries kasten


Met Samsung Bespoke kun je de producten, kleuren en materialen afstemmen op je eigen smaak en behoeften. Je kunt met één unit beginnen en altijd een nieuwe Bespoke-module toevoegen, in plaats van de oude te vervangen. Hiermee verleng je de levenscyclus van het apparaat.