Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Witgoed reparatie service van EP:Tummers

Wij bieden u onze eigen reparatieservice aan huis voor al uw witgoed apparatuur. Onze eigen monteurs komen graag bij u langs om uw apparatuur op locatie te repareren. Ook wanneer de producten niet bij Tummers zijn aangeschaft!

Onder witgoed vallen de volgende producten: koelkast, diepvries, wasmachine, wasdroger, vaatwasser, inbouw apparatuur, oven, magnetron, etc.

 Wij zijn aangesloten bij Uneto-vni en geven 3 maanden garantie op een reparatie 

Reparatie Tarieven
Voorrijkosten: GRATIS (niet bij Tummers gekocht: € 25,-)
Starttarief + eerste kwartier werk bij elk bezoek: € 29,-
Tarief per volgende 5 minuten: € 5,-


Reken voorbeeld 1
Een van onze monteurs repareert ter plekke uw apparaat en heeft hier 25 minuten voor nodig gehad. U betaalt dan € 39,- aan werkloon.
Dit is opgebouwd uit € 29,- (eerste kwartier) + 2 x € 5,- (volgtijd). Daarbij komt nog eventueel materiaal als de monteur dat nodig zou hebben.

Reken voorbeeld 2
Mocht de reparatie niet meteen te verhelpen zijn of moeten we materiaal bestellen en terug komen voor een 2e bezoek, dan betaalt u ook weer het startarief inclusief de eerste 15 minuten werk.
Eventuele voorrijkosten (niet bij Tummers gekocht) worden enkel bij het eerste bezoek geteld.
  • In het 1e bezoek heeft de monteur binnen het starttarief het probleem gevonden en onderdelen moeten besteld worden. Dit bezoek heeft u € 29,- (eerste kwartier) gekost aan werkloon.
  • In het 2e bezoek worden de onderdelen geplaatst en heeft de monteur in totaal 30 minuten nodig gehad om de reparatie uit te voeren. U betaalt dan € 44,- aan werkloon. Dit is opgebouwd uit € 29,- (eerste kwartier) + 3 x € 5,- (volgtijd).
Voor de totale reparatie betaalt u € 73,- aan werkloon, plus eventuele kosten van het materiaal.

Reparatie Formulier

* Required Fields