Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Sonos Event


Een CD-Speler? Dat is inmiddels iets uit de vorige eeuw! Tegenwoordig streamt u draadloos muziek in alle kamers van uw huis, met een druk op de knop van uw smart device. Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 mei kunt u in onze winkels alles leren over Sonos, hét toonaangevende merk op het gebied van streaming audio.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs tijdens ons speciale Sonos Event! In onze winkel in Roermond vinden het hele weekend lang doorlopend demonstraties plaats. Wij organiseren bovendien gratis VIP-demonstraties waarbij een specialist u persoonlijk adviseert onder het genot van een hapje en een drankje.
Onder de deelnemers verloten wij een Sonos Play:1 speaker.

Hoge kortingen op Sonos-apparatuur bij aanschaf van een nieuwe TV!


Uw kijkervaring wilt u natuurlijk compleet maken met fantastisch geluid. Koopt u een nieuwe televisie bij EP:Tummers tijden de inruilactie? Dan ontvangt u €100 extra directe kassakorting bij de aanschaf van een Sonos Playbase of Playbar. Neemt u er ook nog een Sonos SUB bij? Dan loopt uw voordeel zelfs op tot maar liefst €200 directe kassakorting. Dit is dus een unieke kans om uw multimedia ervaring compleet te maken voor een ontzettend scherpe prijs!


Wat is Sonos?

Sonos is een systeem van draadloze HiFi-speakers en audio-componenten. Sonos brengt uw digitale muziekverzameling samen in één app die u vanaf een willekeurig apparaat bedient. Speel wat u wilt in elke kamer over een eigen netwerk.