Tour de Tummers met Koen

De Tour de France is begonnen. Wij nemen jullie de komende weken mee langs de verschillende afdelingen tijdens onze eigen "Tour de Tummers"! We starten de Tour met onze bezorger/installateur Koen.

Naam: Koen 
Leeftijd: 31
Woonplaats: Roermond
In het dagelijks leven: Bezorger/Installateur 
Thuissituatie: Ik woon samen met mijn vrouw
Hobby’s: Mountainbiken, wandelen en lezen


'Eigenlijk is dit één grote familie waar iedereen goed met elkaar kan opschieten'

“Ik werk sinds juli 2021 bij Tummers en groeide in de loop der jaren door van bijrijder naar zelfstandig bezorger/installateur. Dit heb ik te danken aan een interne opleiding en intensieve begeleiding binnen EP:Tummers. Mijn belangrijkste taken heb ik in de praktijk geleerd, maar ook onze eigen e-learning app was essentieel. Die zit vol technische tips en trucs.

Tevens kunnen chauffeurs en monteurs dagelijks terugvallen op ervaren collega’s die altijd bereikbaar zijn voor meer gecompliceerde vragen. Eigenlijk is dit één grote familie waar iedereen goed met elkaar kan opschieten. Wie daarbij zijn kansen pakt, heeft voldoende mogelijkheden om door te groeien!

Het leukste aan het werken voor EP:Tummers vind ik het bezorgen met een lach en dan vooral de leuke gesprekjes die ik met onze klanten heb aan de deur, daar word ik vrolijk van!

We bieden de klant net dat extraatje en denken graag met ze mee. Zo nemen we oude apparaten retour en doen aanpassingen naar wens. Bijvoorbeeld het deurtje omdraaien van een koelkast. Het draait uiteindelijk allemaal om een optimale service. Dat is het belangrijkste wat we de klant willen bieden.”