Tour de Tummers met Natascha

De Tour de France is begonnen. Wij nemen jullie de komende weken mee langs de verschillende afdelingen tijdens onze eigen "Tour de Tummers"! In dit blog vertelt Natascha, onze HR-Manager, je alles over deze afdeling!

Naam: Natascha Manders
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Roermond
In het dagelijks leven: HR manager 
Thuissituatie: Samenwonend
Hobby’s: “Ik hou van reizen, koken, sporten, winkelen, uiteten. Kortom bourgondisch genieten!”


'“Bij ontwikkeling draait het niet alleen om opleiding”'

"Begin 2021 ben ik aangesteld als HR-manager bij EP:Tummers Ik kreeg direct een aantal uitdagingen voor mijn kiezen. Het werven van servicemonteurs bijvoorbeeld. Service is een belangrijk onderscheidend vermogen van EP:Tummers, gelukkig lukt het ons aardig om goede mensen aan te trekken. Waarom? Je hebt hier veel vrijheid, je ideeën worden serieus genomen en opgepakt, de sfeer is informeel én je kunt je volop ontwikkelen.

Bij ontwikkeling draait het niet alleen om opleiding. Onder de noemer Tummers Academy organiseren we diverse activiteiten. Themasessies, trainingen en productavonden. En als iemand eerst wil weten wat een functie precies inhoudt, kun je bijvoorbeeld een dagje meelopen.

Het mooiste aan werken binnen dit bedrijf? Je wordt heel goed ontvangen; collega’s nemen je mee in wat ze doen en willen je wat leren. Dat groepsgevoel, de trots om hier te werken, dat merk je bij iedereen. Daar draait het bij EP:Tummers om: plezier in het werk. Onze slogan “Daar word ik vrolijk van” geldt ook voor medewerkers. Vanuit HR wil ik weten waar ze energie van krijgen, waar hun passie ligt, waar ze goed in zijn. Via maandelijkse gesprekken peilen we hoe de medewerker in zijn vel zit en wat hij of zij wil. Zo zitten we kort op de bal."