Wij vertellen je graag hoe je jouw nieuwe TV uitpakt, zonder hem direct te beschadigen. Want, zo weten wij uit ervaring, een kleine schade is al snel gemaakt.

 

 

Dit alles begint al bij het vervoeren van de TV.
Wij bezorgen jouw nieuwe TV gratis bij je thuis, zo ben je in ieder geval alvast zeker van een veilig transport naar je huis. Kies je er voor om de TV toch zelf te vervoeren, zorg er dan voor dat de TV rechtop én stabiel vervoerd wordt. Zet hem niet op de zijkant, want daarmee zet je teveel druk op één zijde van de TV en kun je hem al mogelijk beschadigen.

 

 

Zorg dat je altijd met 2 personen bent wanneer je de TV verplaatst.
Til de TV doos op aan de handvatten, aan de zijkant van de doos. 

 

 

Maak de doos voorzichtig open met een stanleymesje.
Indien er een uitpakinstructie op de doos staat, volg deze dan. Haal vervolgens de piepschuim met alle accessoires uit de doos. Zit er een beschermhoes om je TV, laat deze dan nog even zitten en zorg dat je vooraf een bank of een tafel met deken er op klaar hebt staan om het toestel op te leggen. 

 

 

Til het scherm met 2 mensen uit de doos.
Zorg ervoor dat je één hand onder het scherm hebt en met de andere hand het scherm ondersteunt. Knijp niet in de TV. Leg de TV voorzichtig met het scherm naar beneden op de bank of tafel met deken die hiervoor klaar staat.

 

 

Scheur de eventuele beschermhoes van je televisie onderaan open, zodat je de voet of pootjes van de TV kunt installeren.
Monteer de voet of pootjes van de TV volgens de meegeleverde instructies. Voor het vastdraaien van de schroefjes gebruik je altijd een hand-schroevendraaier en nóóit elektrisch gereedschap.

 

 

Til de televisie vervolgens weer met 2 personen van de bank of tafel en plaats deze op de gewenste plek.
Daarna kun je de beschermfolie en stickertjes verwijderen. Gebruik hiervoor geen mesjes of andere scherpe voorwerpen, maar doe dit voorzichtig met je eigen nagels.

 

 

Je TV is nu klaar voor installatie!