Veilig thuis – laat je huis veilig achter

Het is altijd fijn om je huis te kunnen controleren terwijl je weg bent, op zomervakantie gaat, een dagje weg of lange dagen op kantoor werkt. De wetenschap dat alles veilig is geeft rust, waardoor je echt kunt ontspannen en genieten van jouw vakantie. Met de juiste smarthome apparaten hoef je niet eens jouw buurman langs te sturen om het huis te controleren – vanaf je smartphone kun je alles direct in de gaten houden. Overweeg deze slimme apparaten en houd jouw huis veilig, terwijl jij van de zomer geniet!

Smarthome specialist

Slimme deurbellen

Een slimme video deurbel is een apparaat waarmee je via audio en video kunt zien wie er voor de deur staat. Via een App of slim apparaat krijg je een melding wanneer er aangebeld wordt en kun je ervoor kiezen om de oproep te beantwoorden, zelfs als je niet thuis bent! Een van onze best geteste deurbellen is de Eufy by anker Video Doorbell 2K met Homebase. Deze Eufy deurbellen zijn zeer populair vanwege de volgende voordelen: Eufy deurbellen zijn minder duur dan andere merken zoals Ring of Nest. Daarnaast ben je bij Eufy niet verplicht een abonnement te nemen, om je beelden te kunnen opslaan. De Eufy deurbel kan ook gekoppeld worden aan Amazon Alexa of Google Assistant.

Kenmerken Eufy by anker Video Doorbell 2K met Homebase:

 • Deurbel op batterijen (ook mogelijk om bedraad aan te sluiten)
 • Geen abonnement nodig, alle video's worden lokaal via de Homebase opgeslagen (het is ook mogelijk om in de cloud op te slaan)
 • batterijduur van 6 maanden (afhankelijk van hoe vaak wordt aangebeld)
 • Slimme detectie voor betere bewegingswaarschuwingen
 • Werkt met Alexa en Google Assistent
 • De Eufy video doorbell is redelijk groot
 • 16GB intern geheugen van HomeBase 2 is wat weining

 

Slimme IP-camera’s

Een slimme IP-beveiligingscamera registreert alles wat zich in zijn gezichtsveld bevindt, zodat jij kunt meekijken via een app, ook als je op niet thuis bent! De camera detecteert ook elke beweging - veroorzaakt door een persoon, dier of voertuig - en kan je daarvan op de hoogte brengen via je smartphone of slim apparaat.

De camera's slaan video's op (in de cloud of op het apparaat zelf) en omdat ze draadloos zijn, heb je geen kabels nodig om het aan te sluiten. Sommige worden aangesloten op je bestaande WiFi verbindingen, terwijl andere een basisstation nodig hebben dat op je router wordt aangesloten. Een van onze best geteste slimme IP-camera is de Eufy Eufycam 2C Add-on Camera.

Kenmerken Eufy Eufycam 2C Add-on Camera:

 • Uitstekende beeldkwaliteit
 • Accuduur van 180 dagen
 • Gemakkelijk in te stellen
 • Geen abonnement nodig
 • Weinig smarthome-integraties
 • Geen audiodetectie
 • Weinig opslag

 

Dit Eufy-model is een van de beste beveiligingscamera's die je kunt kopen zonder dat je verplicht bent een abonnement af te nemen. De camera is waterproof, dus kan zowel binnen als buiten gehangen worden. De ingebouwde batterij gaat 180 dagen mee bij gemiddeld gebruik, daarna laad je deze weer op. Met de ingebouwde opslag kun je tot een jaar jouw beelden bewaren, via een App kun je deze beelden dan bekijken op je smartphone. Heb je al een Eufy Doorbell met Homebase? Dan kun je deze camera daarmee koppelen. Zo heb je jouw hele huis beveiligd en kun je met een gerust hart op pad!

 


Toch liever persoonlijk advies?
Onze smarthome-specialisten geven je graag meer uitleg over deze producten! Je van harte welkom in één van onze winkels. Daarnaast zijn wij dagelijks tot 21.00u bereikbaar via telefoon, chat, WhatsAppof mail voor al je vragen.

 

Onze best beoordeelde smarthome apparaten