Wij brengen de winkel-ervaring direct bij jou thuis. Ontdek Tummers Video bellen: het persoonlijke online-advies van onze vakspecialisten inclusief live-productdemonstratie. Zoals je van ons gewend bent wanneer je onze winkel bezoekt, nemen wij tijdens het video shoppen alle tijd voor je!

Omdat we ook de mensen die niet van huis kunnen of willen de winkelervaring en het persoonlijke advies willen geven zoals je van ons gewend bent, hebben we Tummers Video bellen geïntroduceerd: vakkundig advies via een videogesprek. Onze specialisten staan in je vertrouwde Tummers winkels klaar om je te helpen.

Het is net alsof je zelf in de winkel bent en meeloopt met de vakspecialist. We laten je de producten zien en je kunt met je eigen ogen vergelijken, net als in de winkel alleen dan nu vanuit thuis via videogesprek.

Onze specialisten staan in de vertrouwde Tummers winkels voor je klaar. Wij kijken er naar uit om je via videobellen te adviseren!


Bereikbaarheid

maandag 9.30 - 17.00 uur
dinsdag 9.30 - 17.00 uur
woensdag 9.30 - 17.00 uur
donderdag 9.30 - 17.00 uur
vrijdag 9.30 - 17.00 uur
zaterdag 9.30 - 17.00 uur
zondag 11.00 - 17.00 uur
Hoe werkt het?
Minimale vereiste is dat je een microfoon tot je beschikking hebt. Dus met een smartphone of laptop zit je in de meeste gevallen goed!

  1. Druk op NU VIDEOSHOPPEN/VIDEOSERVICE STARTEN in onderstaande afbeelding.
  2. Geef toestemming voor het gebruik van de microfoon en je camera.
    Dit is enkel voor het gebruik van 1 videosessie en wordt dus niet opgeslagen.
  3. Vervolgens wordt er verbinding gemaakt met onze medewerker.
  4. De videosessie wordt gestart en het gesprek kan beginnen!