Verbeter de prestaties van je Wifi-netwerk!


Op 11,12,17,19 & 26 augustus organiseren wij de workshop Wifi verbeteren. De Wifi-verbinding valt weg, de verbinding is traag of het beeld van je gestreamde video hapert. Iedereen loopt weleens tegen deze problemen aan. Hoe zorg je dat je jouw wifi signaal kunt verbeteren en een sterk wifi-signaal hebt in huis?

Onze experts delen waardevolle tips tijdens de workshop om de prestaties van je Wifi-netwerk te verbeteren zonder dat je daarvoor technisch onderlegd hoeft te zijn. We behandelen onderwerpen zoals het vinden van de beste locatie voor je router, het verminderen van storingen en het upgraden van apparatuur.

Na de workshop zul je in staat zijn om zelfverzekerd aan de slag te gaan met het optimaliseren van je Wifi-verbinding. Zeg vaarwel tegen wifi die wegvalt! Ben je nieuwsgierig? Schrijf je onderaan de pagina gratis in voor een workshop op een van onze locaties!

Ontdek wanneer de workshop bij jou in de buurt plaatsvindt!

Voor wie zijn de workshops wifi verbeteren geschikt?

  • -> Wanneer je benieuwd bent wat het verschil is tussen wifi 5 en wifi 6.
  • -> Als je meer wil weten over het verschil tussen een modem en router.
  • -> Als je op bepaalde plekken in huis een slecht wifi-signaal hebt en dit wilt aanpakken.
  • -> Als je interesse hebt in Mesh-systemen en hier meer over wilt weten.

Wat kun je verwachten?
Je krijgt een uitgebreide uitleg wat je kunt doen om je slechte wifi te verbeteren zodat je geen last meer hebt van trage verbindingen. Verder vertellen wij je graag meer over het optimale installatieschema voor ideale wifi in huis en alle verschillen tussen wifi 5 en wifi 6. Tevens vertellen wij je veel meer over de diensten die wij aanbieden om je wifi naar top niveau te brengen. Benieuwd? Schrijf je dan in voor een van onze gratis workshops via de onderstaande locaties! 


EP:Tummers Panningen

11 augustus

Meld je gratis aan >>
 

EP:Tummers Sittard-Geleen

12 & 19 augustus

Meld je gratis aan >>

EP:Tummers Weert

17 augustus 

Meld je gratis aan >>
 

EP:Tummers Roermond

26 augustus 

Meld je gratis aan >>