Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

E-readers

De e-reader maakt een stormachtige ontwikkeling door. Met een e-reader kunt u e-books lezen maar bijvoorbeeld ook kranten of tijdschriften. Het grote voordeel van een e-reader is dat u in een klein en handig formaat honderden boeken kwijt kunt. Zo kunt u zonder volle tas toch altijd iets te lezen bij zich hebben. Ook ideaal voor op vakantie dus.

Een e-book kunt u kopen of downloaden via internet, waarna u vervolgens de gedownloade/gekochte software op uw e-reader zet. Dit kan middels een USB aansluiting, of bijvoorbeeld draadloos via uw draadloze netwerk. Hiervoor moet de e-reader wel voorzien zijn van wireless LAN aansluiting. Wilt u een krant lezen op uw e e-reader dan kunt u daarvoor een abonnement afsluiten. Op deze manier heeft u dagelijks het laatste nieuws tot uw beschikking.

Veel e-readers zijn inmiddels voorzien van extra snufjes. Soms zijn ze voorzien van woordenboeken, kunt u er mee internetten en zijn ze geschikt voor het afspelen van mp3 muziek. Zo kunt u tijdens het lezen van uw e-book naar een ontspannend muziekje luisteren.

Vobis Shop in Shop

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst