In de wereld van consumentenelektronica wordt veel geroepen en van alles beloofd. EP:Tummers is anders dan andere elektronica zaken. Wij hebben service echt hoog in ons vaandel staan. Zo bieden wij extra super service wat u normaal niet zou verwachten. Bij EP:Tummers krijgt u altijd de beste deal!

7 dagen per week ondersteuning

Wij hebben een uniek Service Center in onze vestiging op het Retailpark in Roermond, Panningen, Weert en Sittard-Geleen. Dit Service Center richt zich 7 dagen per week in zijn geheel op onder andere reparaties, ondersteuning, onderdelen, installatiematerialen, onderhoudsproducten en bekabeling. U kunt contact opnemen via ons contactformulier, Facebook of telefonisch.

Gratis over trap leveren

Wilt u graag uw wasmachine, droger, koelkast of vriezer op een andere verdieping dan de begane grond hebben staan? EP:Tummers doet dit geheel gratis in onze regio. Wij verzoeken u wel dit van te voren even aan te geven zodat wij niet voor verrassingen komen te staan.

14 dagen bedenktijd

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een product heeft gekocht wat niet helemaal naar wens is. Bij ons heeft u 14 dagen bedenktijd. Dit betekent, niet goed? Geld terug!

Gratis leenapparaat

Gaat er onverhoopt een apparaat kapot? Dan wilt u natuurlijk dat het echt goed gerepareerd wordt en dat u niet te lang zonder het apparaat zit. Is het apparaat echt onmisbaar, dan zorgt EP:Tummers voor een vervangend product.

Eigen reparatiedienst

Bij EP:Tummers hebben wij een eigen reparatie afdeling in ons Service Center. Zij kunnen kleine reparaties uitvoeren terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie. Desgewenst wordt er een vervangend product aangeboden.

Gratis inmeten van uw inbouwapparatuur

Weet u niet zeker of die nieuwe inbouwvaatwasser past? Geen probleem. Wanneer u in onze regio woont, komt onze witgoed monteur eerst de situatie bij u thuis opmeten zodat u en ook wij zeker weten dat alle apparatuur past. U betaalt hiervoor € 50,-. Dit bedrag krijgt u weer terug wanneer u het inbouwapparaat bij ons koopt!

Eigen installateurs

Wij bestaan al sinds 1923. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektro kunnen wij u als klant perfect adviseren. Tevens bieden wij onze klanten de service die ze bij een specialist verwachten, daarom bestaan we al bijna 100 jaar.

Gratis alle verpakkingsmaterialen mee retour bij installatie

Als wij uw nieuwe apparatuur komen installeren nemen wij ook alle verpakkingsmateriaal mee retour. U heeft dan geen grote dozen van de TV of de home cinema set op de zolder staan. Ook alle piepschuim, plastic en folie van alle apparaten nemen wij mee retour. Dit is helemaal gratis binnen onze regio!

Al 100 jaar ervaring

Wij bestaan al sinds 1923. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektro kunnen wij u als klant perfect adviseren. Tevens bieden wij onze klanten de service die ze bij een specialist verwachten, daarom bestaan we al bijna 100 jaar.

Gratis oud apparaat retour nemen

Wanneer u in onze regio woont en wij komen uw nieuw apparaat leveren dan kunnen wij het oude apparaat mee terug nemen. Heeft u een nieuwe diepvries gekocht en de oude zit nog vol met etenswaren, dan heeft u de mogelijkheid om uw diepvries op een andere dag te laten ophalen voor €24,95.

Deskundig advies

Onze eigen adviseurs worden wekelijks bijgespijkerd over nieuwe producten en innovaties. Hierdoor kunnen zij u perfect helpen bij het maken van een keuze. Wilt u liever online hulp, dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze chat of Facebook helpdesk.

Ophangen van TV en audio

Koopt u bij ons een beugel en tv of audio speakers, dan kunnen wij deze ook voor u ophangen als u in onze regio woont. Onze eigen monteurs zorgen ervoor dat uw TV beugel vakkundig opgehangen wordt.

Gratis bezorgen vanaf €100,-

Wanneer u in onze regio woont kunnen wij uw televisie, home cinema set, wasmachine, droger, koelkast, vriezer of vaatwasser geheel gratis bij u thuis bezorgen. Ook inbouw apparatuur bezorgen wij gratis.

Deuren omdraaien van wasdrogers, koel- en vrieskasten

Moet de deur van de koel- of vrieskast de andere kant opdraaien omdat dit in uw situatie beter uitkomt? Geen probleem. Onze medewerkers draaien de deur van tevoren om zodat deze bij levering meteen goed staat. Wij verzoeken u wel dit van te voren even aan te geven zodat wij niet voor verrassingen komen te staan.