Melitta is een Duits bedrijf dat koffie, papieren koffiefilters en koffiezetapparaten verkoopt, onderdeel van de Melitta Group, met vestigingen in andere landen.
In de afgelopen 100 jaar bracht Melitta regelmatig een revolutie teweeg in de bereiding van koffie: zo introduceerde Melitta bijvoorbeeld de eerste fijngemalen en vacuümverpakte filterkoffie en de eerste elektrische filterkoffiemachine op de Duitse markt. Melitta staat voor de bijzondere beleving van koffie en behoort tot de meest bekende merken in het koffiesegment.
EP:Tummers is met 9 winkels in de regio (Asten, Roermond, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen, Horst, Weert en Sittard-Geleen) sterk vertegenwoordigd met DeLonghi producten. Hiermee bestrijken ze een grote service regio waar je voor alle vragen, problemen, aankopen terecht kunt.

Eenvoudige bediening

Een van de sterke punten van Melitta-koffiemachines is de eenvoudige bediening, waardoor het zetten van jouw favoriete kopje koffie een moeiteloze ervaring wordt. Zo hebben diverse koffiemachines van Melitta een Intuïtieve gebruikersinterface, Vooraf ingestelde koffieprogramma's en zijn de koffiemachines gemakkelijk te onderhouden. Met de eenvoudige bediening van Melitta-koffiemachines kun je met gemak genieten van jouw favoriete kopje koffie, of je nu een koffie-expert bent of gewoon wilt genieten van koffie zonder gedoe.

Subliem design

Melitta staat niet alleen bekend om zijn hoogwaardige koffiemachines, maar ook om zijn sublieme design. Het design van Melitta-koffiemachines combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor ze een aanvulling vormen op elke keuken- of koffiehoek. Of je nu een liefhebber bent van strakke moderne ontwerpen of tijdloze klassieke stijlen, Melitta biedt koffiemachines die visueel aantrekkelijk zijn en een waardevolle toevoeging vormen aan jouw koffiebeleving.

Ook via app te gebruiken 

Naast de intuïtieve bediening op de machine zelf, biedt Melitta ook de mogelijkheid om hun koffiemachines te bedienen via een speciale app. Met de Melitta-app kun je op afstand de volautomatische koffiemachine bedienen en genieten van extra functionaliteiten. Zo wordt het maken van je favorieten koffie nog gemakkelijker.Het melksysteem

Om jouw Melitta koffiemachine in optimale staat te houden, is regelmatig reinigen essentieel. Hier zijn enkele belangrijke stappen voor het reinigen van jouw Melitta koffiemachine:

1. Reinig de zetgroep regelmatig.

2. Ontkalk volgens de aanbevelingen.

3. Reinig het melksysteem na elk gebruik.

4. Maak de koffie-uitloop schoon.

5. Veeg de buitenkant regelmatig af.

6. Volg de aanbevelingen van Melitta.

Zo werkt een volautomaat van Melitta

Met één druk op de knop de perfecte koffiespecialiteit, vers gemalen, niet uit capsules. Maar wat gebeurt tijdens de bereiding van de koffiespecialiteit? Volg de koffiebereiding van een Mielle volautomaat: van het vers malen, het zetten tot en met het resultaat in het kopje. Je krijgt zo inzicht in wat een volautomaat van Melitta voor jou kan maken!
Bediening van de Latticia

Veel koffiefans dromen van de koffie zoals in hun favoriete café, maar dan heel eenvoudig thuis. De Melitta Latticia maakt dat nu mogelijk! Dankzij het nieuw geïntegreerde melksysteem ''het LATTEperfection-systeem'' zet je telkens gegarandeerd de lekkerste koffie! Zeer eenvoudig te gebruiken door de intuïtieve One Touch-bediening met gekleurde fototoetsen. Bovendien zorgen de Double Cup-modus en het XL-bonenreservoir en de XL-watertank voor zeer veel plezier bij het koffiedrinken. Genieten van koffie met één druk op de knop!