Cadeaukaart

Geef een uniek cadeau met de EP:Tummers cadeaukaart! 

Met de EP:Tummers cadeaukaart geef je een uniek cadeau waarmee de ontvanger zelf kan kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, jubileum of gewoon om iemand te bedanken, de EP:Tummers cadeaukaart is altijd een geweldige keuze. Onze cadeaukaart is verkrijgbaar in verschillende bedragen en kan worden ingewisseld bij alle EP:Tummers winkels. Het is gemakkelijk te gebruiken, de ontvanger kan gewoon de cadeaukaart bij de kassa tonen en het bedrag wordt direct van het totaalbedrag afgetrokken.

Cadeaukaart kopen
De EP:Tummers cadeaukaart is te kopen in een van onze 9 winkels! Kom langs in een van onze winkels en kies het bedrag dat je wilt toevoegen aan de cadeaukaart. Het is super eenvoudig: je betaalt gewoon aan de kassa en ontvangt direct de cadeaukaart, zo ben je meteen klaar om cadeau te geven aan de gelukkige ontvanger.

Staat het gewenste bedrag er niet bij?
De EP:Tummers cadeaukaart is beschikbaar in diverse bedragen. Wil je graag een cadeaukaart met een ander bedrag? Dan kun je contact opnemen via telefoon of via mail. Natuurlijk kun je ook altijd naar een van onze winkels komen voor onze cadeaukaart.

Cadeaukaart saldo checken!


Wil je het saldo van je Tummers Cadeaukaart checken? Vul dan je kaartnummer in op onderstaand formulier en klik op saldo.