Van alle markten thuis

Ontdek ons assortiment van koffievolautomaten, filterkoffiezetters en Senseo-machines, compleet met onderhoudsonderdelen. Geniet van kwaliteitskoffie en zorgeloos onderhoud.

Volautomaat koffiemachines

Volautomatische koffiemachines zijn geavanceerde apparaten die het hele proces van koffiezetten automatiseren, van het malen van de bonen tot het serveren van de drank. Ze zijn uitgerust met ingebouwde molens die de bonen malen volgens de gewenste maalgraad en hoeveelheid.
Bekijk assortiment

Filter koffiezetapparaten

Filter koffiezetapparaten werken door heet water over gemalen koffie te gieten, waarbij het water langzaam door een papieren of metalen filter loopt en de smaak en aroma's van de koffie extraheren perfect tot hun recht komen.


Bekijk assortiment

Senseo apparaten

Senseo koffiezetapparaten zijn bekend om hun gebruiksgemak en snelheid in het bereiden van koffie. Je plaats koffiepads in de machine en vervolgens met slecht een druk op de knop geniet jij al van een heerlijk kopje koffie. Zo eenvoudig kan het zijn.

Bekijk assortiment

Onderhoud

Het onderhoud van een koffiezetapparaat is essentieel om de kwaliteit van de koffie te behouden en de levensduur van het apparaat te verlengen. Regelmatig reinigen van het waterreservoir, filter en andere onderdelen verwijdert opgehoopte koffieresten en voorkomt ophoping van bacteriën.
Bekijk assortiment

Bekijk onze merken

Koffiemachines zijn er in veel soorten en maten, welke is ideaal voor jou?

Koffiemachines zijn er in veel soorten en maten, maar welke is ideaal voor jou? Een lekker vers kopje koffie is natuurlijk heerlijk, hiervoor zijn er talloze koffiezetapparaten op de markt. Van filterapparaat, Nespresso en Senseo tot volautomatische espressomachine waarmee je met één druk op de knop die heerlijke cappuccino bereidt. Kortom; voor ieder wat wils. Weet je nog niet precies wat voor soort je wilt? Dan is het handig om te weten welke soorten koffiespecialiteiten je wilt maken, hoeveel koffie er gezet wordt en hoeveel tijd je kwijt wilt zijn aan het onderhouden van de machine. Aan de hand hiervan voorzien we je van een persoonlijk advies. Het belangrijkste is uiteindelijk natuurlijk de smaak. In onze winkel laten we je graag een kopje proeven!

Twee zielen, één missie

Het is 1998… Twee vrienden wachten op een vlucht in de coffeeshop van een kleine, Noord-Europese luchthaven. Beiden werken in de Italiaanse espressokoffiesector en beginnen na twee kopjes koffie te praten over koffie in het algemeen en de kunst van het maken van koffie. Beiden met hun eigen visie op de perfecte koffie ruiken ze vervolgens met een glimlach hun koffie, maar blijven totaal ontevreden. In de loop van de jaren streven ze hun droom na om een ​​handgemaakt meesterwerk te creëren. Hun zoektocht naar de "perfecte" koffie leidt ertoe dat ze hun kennis en ervaring bundelen, hun tijd besteden aan het gepassioneerd kiezen van de unieke oorsprong van hun koffiebonen.

Hulp bij het onderhoud van je volautomaat

Een volautomatische koffiemachine heeft meer onderhoud nodig dan andere koffiemachines. Hiermee houd je de machine in goede conditie en voorkom je defecten. Dagelijks, wekelijks en 4 tot 6 maandelijks reinig je verschillende onderdelen. Hoe je dit doet verschilt per merk en model. Om het je gemakkelijker te maken, geven wij tips en instructies voor het reinigen van jouw apparaat.

Klik hier voor meer informatie & tips voor het onderhoud van jouw volautomaat:

Vind alles voor klimaatbeheersing in onze winkel

Bezoek een winkel in jouw buurt

Een koffiemachine, melkopschuimer of Nespresso apparaat kiezen is net iets makkelijker wanneer je deze ook in het echt kunt zien. Wij verwelkomen je graag in Asten, Echt, Horst, Weert, Sittard-Geleen, Tegelen, Roermond, Panningen of Heythuysen.

Alle winkels

Advies op afspraak

Een koffiemachine, melkopschuimer of Nespresso apparaat kopen? Maak een afspraak met onze specialist in de winkel. Zo ben je direct aan de beurt, krijg je persoonlijk advies en kun je het product zelf ervaren. Dit kan 7 dagen per week mogelijk.

Maak een afspraak

Eigen reparatiedienst

Bij EP:Tummers hebben wij een eigen reparatie afdeling in ons Service Center. Zij kunnen kleine reparaties uitvoeren terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie. Zo geniet jij meteen weer van je gerepareerde product.


Lees meer

Al 100 jaar ervaring

Wij bestaan al sinds 1923. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektro kunnen wij je perfect adviseren. Tevens bieden wij klanten de service die ze verwachten, daarom bestaan we al bijna 100 jaar.

Lees meer