Sony - Make.Believe

Met een eindeloze passie voor technologie is Sony een van meest inspirerende elektronicamerken. Het merk staat bekend om stijlvolle ontwerpen en unieke kwaliteit voor een goede prijs. Bij Sony vind je veel verschillende producten met dezelfde goede kwaliteit. Ontdek het ruime assortiment televisies, soundbars, koptelefoons en bluetooth speakers bij EP:Tummers. Sony ontwikkelt continu nieuwe producten met verrassende features, die het leven een stuk leuker maken.

Sony Televisies


Bekijk assortiment knop Bekijk assortiment

Sony Soundbars 


Bekijk assortiment knop Bekijk assortiment

Blue-Ray & DVD spelers


Bekijk assortiment knop Bekijk assortiment

Het scherm is de speaker, beeld en geluid zijn in harmonie

Acoustic Surface Audio+™ gebruikt speciale actuatoren om van het scherm een meerkanaalsspeaker te maken. Je hoort geluid dat exact overeenkomt met wat er gebeurt op het scherm. Beeld en geluid in perfecte harmonie voor een meeslepende beleving.

Bioscoopervaring in je woonkamer

Talloze films staan voor je klaar. Met de technologie van BRAVIA XR, PureStream™ en IMAX® Enhanced is alles wat je kijkt voorzien van prachtige beelden en de beste geluidskwaliteit. Met de kalibratiemodus van BRAVIA CORE word je film automatisch aangepast naar de optimale beeldinstellingen voor een uitzonderlijke bioscoopervaring.

Deze BRAVIA XR-tv met IMAX® Enhanced is gecertificeerd door IMAX en DTS® en voldoet aan de strenge eisen voor de beste IMAX-filmervaring voor BRAVIA CORE-films. Met de kalibratiemodus van BRAVIA CORE worden de beeldinstellingen automatisch geoptimaliseerd voor IMAX Enhanced-films

Met BRAVIA CORE ben je geabonneerd op een geweldige selectie films om op elk gewenst moment en zo vaak als je wilt te streamen in maximaal 4K HDR-kwaliteit.

Geef je geluid een boost met speakers

Als je optionele speakers aan je Soundbar en Home Theatre-systeem toevoegt, gaat deze nog meer op in je films en muziek. Kies uit krachtige subwoofers voor een rijke, heldere bas en subtiele lage frequenties of voor achterspeakers die je omringen met atmosferisch geluid. Allemaal draadloos en allemaal ontworpen zodat ze perfect bij ons Home Theatre-systeem en onze Soundbar passen.