LG - Life's Good

Bij LG staat de consument centraal. Daarom ontwikkelen ze producten die jouw leven beter en comfortabeler maken. In ons assortiment vind je niet alleen TV’s en soundbars van het merk, maar ook wasmachines, drogers en koelkasten. Bij LG draait het om het leven te vergemakkelijken waardoor je gegarandeerd zal zeggen “Life’s Good” met LG producten.

OLED evo

De LG OLED evo biedt fantastische beelden, die elk element levendig en helder maken. OLED evo is onze helderste OLED televisie ooit, met zelfoplichtende pixels voor betere kleuren, contrast en beeld. Ervaar en zie het verschil dankzij LG's Brightness Booster gecombineerd met de α9 Gen5 AI processor.

Bekijk het OLED evo assortiment:

LG OLED TV Knoppen

LG QNED, een nieuwe visie op kleur!

QNED toont LG's drive om te innoveren en te evolueren, waarbij Quantum Dot- en NanoCell-technologie op unieke wijze wordt gecombineerd met MiniLEDs voor revolutionaire kleur in meer tinten dan ooit tevoren.

Een klein lichtje maakt een groot verschil

LG QNED is voorzien van Mini LEDs, een kleinere, meer geavanceerde backlight-technologie. Elke led is minder dan 300um groot - dat is 1/40e van de grootte van conventionele leds - waardoor er meer licht mogelijk is. Hierdoor kan LG QNED een hogere piekhelderheid, diepere zwarttinten, en meer precisie en detail weergeven dan de gemiddelde lcd-tv.

Bekijk ons LG QNED assortiment:
LG QNED TV Knoppen

5 jaar garantie*, vertrouwen jaar in jaar uit

Kijk verder en verder. Met een paneelgarantie van 5 jaar* kun je jarenlang vertrouwen op het vakmanschap van LG OLED-televisies van topklasse. Koop een 2022 TV SIGNATURE OLED 8K of 2022 OLED G2 TV series en geniet van 5 jaar garantie. Deze actie is geldig van 1 april 2022 t/m 30 juni 2023 bij aankoop van de geselecteerde TV modellen OLED88Z2, OLED77Z2, OLED83G2, OLED77G2, OLED65G2 en OLED55G2

*Van toepassing op de geselecteerde modellen OLED88Z2, OLED77Z2, OLED97G2, OLED83G2, OLED77G2, OLED65G2 en OLED55G2. Bezoek voor de volledige voorwaarden https://www.lg.com/nl/ondersteuning/garantie.

Verrijk je kijk ervaring met perfect geluid

Met een LG-soundbar ervaar je een rijk, meeslepend geluid. Of je nu een beter geluid wilt dan je normale tv-audio, of een bas die zo krachtig is dat je midden in de actie staat, er is altijd een soundbar die bij jou past. Door LG’s samenwerking met Meridian Audio, een leider in hoge-resolutie audio, til je jouw kijk en luisterervaring naar een hoger niveau. Ervaar een ultieme geluidsprestatie met een LG soundbar. Benieuwd hoe het klinkt? Kom langs en luister zelf in één van onze winkels.

Bekijk ons LG soundbar assortiment:

DoorCooling+: Sneller koel, langer vers

Laat je verbazen door LG DoorCooling+. Een slimme functie waarmee je in de koelkast een snelle en constante koeling heeft, ook voorin de koelkast, daardoor blijven je producten langer vers. De geavanceerde, energiezuinige en stijlvolle koelkasten van LG bieden ondanks hun compacte uiterlijk niet alleen verbazingwekkend veel ruimte maar houden je eten ook langer vers. Samen met Multi Air Flow zorgt DoorCooling⁺ voor een snellere en constante koeling dan conventionele koelsystemen.

Bestel Knop

LG ThinQ™

Dankzij de ThinQ™-technologie is je wasmachine nu nog slimmer geworden. Je kan hem op afstand bedienen, een extra wasprogramma downloaden en gemakkelijk koppelen aan je smart home systeem. Het enige dat je nodig hebt is de app en een Wi-Fi koppeling.

Bestel Knop