Televisies

TV Diagonaal Kijkafstand Full HD Kijkafstand 4K UHD
32 inch / 81 cm 162 cm - 194 cm 98 cm - 138 cm
43 inch / 109 cm 218 cm - 262 cm 131 cm - 185 cm
48 inch / 122 cm 244 cm - 292 cm 146 cm - 208 cm
55 inch / 140 cm 280 cm - 336 cm 168 cm - 238 cm
65 inch / 165 cm 330 cm - 396 cm 198 cm - 281 cm
75 inch / 191 cm 382 cm - 458 cm 229 cm - 325 cm
85 inch / 216 cm 432 cm - 518 cm 259 cm - 367 cm

Kijkafstand: Hoe kies je het juiste TV formaat?

De ideale inchmaat voor een televisie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kamer, de kijkafstand en persoonlijke voorkeur. Het is belangrijk om op te merken dat de kijkervaring niet alleen afhankelijk is van de grootte van het scherm, maar ook van de resolutie, beeldkwaliteit en andere technische specificaties van de televisie. Het is daarom aan te raden om bij het kiezen van een televisie niet alleen te kijken naar de inchmaat, maar ook naar de andere technische specificaties.

Hier is nog meer ruimte over

De ideale inchmaat voor een televisie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kamer, de kijkafstand en persoonlijke voorkeur. Het is belangrijk om op te merken dat de kijkervaring niet alleen afhankelijk is van de grootte van het scherm, maar ook van de resolutie.

OLED VS QLED

De beste televisies van dit moment zijn OLED en QLED tv’s, de technieken van beide modellen zijn echter totaal verschillend.

Grootste verschillen

Zowel OLED- als QLED-televisies creëren indrukwekkende beeldkwaliteit. Als je op zoek bent naar de meest intense zwartweergave, is een OLED TV de ideale keuze. Door het individuele oplichten of uitschakelen van elke pixel, bereikt een OLED TV echt diepe zwarttinten in donkere delen van het beeld. Kies daarentegen voor een QLED TV als helderheid en kleurweergave voor jou de hoogste prioriteit hebben.

Bekijk onze merken

Onze Service

Ultiem gemak bij de bestelling van je televisie. Onze eigen bezorgservice met mensen uit jouw buurt brengt de televisie bij je thuis. Ook laat je de televisie moeiteloos installeren en perfect aan de muur bevestigen door ons team op het moment van bezorging. Zo maken wij je televisie meteen gebruiksklaar en geniet jij direct van je nieuwe televisie. Ook kunnen wij je oude apparaat altijd mee retour nemen indien gewenst.

Daar word ik vrolijk van!

Bezorgt wanneer het jou uitkomt

Door eigen vakkundige & lokale bezorgers

Ophangen van je nieuwe televisie

Zo kun jij direct genieten van je nieuwe televisie

Installeren

Dat scheelt jou weer tijd

Upgrade je televisiehoek

Met behulp van onze tv-accessoires breng je jouw Home Cinema naar een hoger niveau. Ontdek ons assortiment dat varieert van eenvoudige benodigdheden zoals HDMI- en optische kabels tot Soundbars of TV Beugels, wij hebben het! Maak je Home Cinema compleet met onze accessoires.

Vind je nieuwe TV in onze winkel

Bezoek een winkel in jouw buurt

Een televisie kiezen is net iets makkelijker wanneer je deze ook in het echt kunt zien. Wij willen je graag verwelkomen wij je graag in Asten, Echt, Horst, Weert, Sittard-Geleen, Tegelen, Roermond, Panningen of Heythuysen.
Alle winkels

Advies op afspraak

Een nieuwe televisie kopen? Maak dan een afspraak met een tv-specialist in onze winkel. Zo ben je direct aan de beurt, krijg je persoonlijk advies en kun je de televisies zelf ervaren. Afspraken zijn 7 dagen per week mogelijk.
Maak een afspraak

Gratis bezorging

Wanneer je in onze regio woont kunnen wij je televisie vanaf €100,-geheel gratis bij je thuis bezorgen. Tevens kunnen wij je nieuwe televisie ook ophangen en installeren. Dat is lekker makkelijk en geniet je direct van je nieuwe TV.
Lees meer

Al 100 jaar ervaring

Wij bestaan al sinds 1923. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektro kunnen wij je perfect adviseren. Tevens bieden wij klanten de service die ze verwachten, daarom bestaan we al bijna 100 jaar.
Lees meer