Punten van verschil

7 dagen per week ondersteuning

Wij hebben een uniek Service Center in onze vestiging op het Retailpark in Roermond, Panningen, Weert en Sittard-Geleen. Dit Service Center richt zich 7 dagen per week in zijn geheel op onder andere reparaties, ondersteuning, onderdelen, installatiematerialen, onderhoudsproducten en bekabeling. Je kunt contact opnemen via ons contactformulier, Facebook of telefonisch.

Gratis over trap leveren

Wil je graag jouw wasmachine, droger, koelkast of vriezer op een andere verdieping dan de begane grond hebben staan? EP:Tummers doet dit geheel gratis in onze regio. Wij verzoeken je wel dit van te voren even aan te geven zodat wij niet voor verrassingen komen te staan.


Eigen reparatiedienst

Bij EP:Tummers hebben wij een eigen reparatie afdeling in ons Service Center. Zij kunnen kleine reparaties uitvoeren terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie. Desgewenst wordt er een vervangend product aangeboden.

Gratis inmeten van je inbouwapparatuur

Weet je niet zeker of die nieuwe inbouwvaatwasser past? Geen probleem. Wanneer je in onze regio woont, komt onze witgoed monteur eerst de situatie bij je thuis opmeten zodat jij en wij zeker weten dat alle apparatuur past. Je betaalt hiervoor € 50,-. Dit bedrag krijg je weer terug wanneer je het inbouwapparaat bij ons koopt!

14 dagen bedenktijd

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een product hebt gekocht wat niet helemaal naar wens is. Bij ons heb je 14 dagen bedenktijd. Dit betekent, niet goed? Geld terug!

Gratis leenapparaat

Gaat er onverhoopt een apparaat kapot? Dan wil je natuurlijk dat het echt goed gerepareerd wordt en dat je niet te lang zonder het apparaat zit. Is het apparaat echt onmisbaar, dan zorgt EP:Tummers voor een vervangend product.

Eigen installateurs

Wij bestaan al sinds 1923. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektro kunnen wij je als klant perfect adviseren. Tevens bieden wij onze klanten de service die ze bij een specialist verwachten, daarom bestaan we al 100 jaar.

Gratis alle verpakkingsmaterialen mee retour bij installatie

Als wij je nieuwe apparatuur komen installeren nemen wij ook alle verpakkingsmateriaal mee retour. Je hebt dan geen grote dozen van de TV of de home cinema set op de zolder staan. Ook alle piepschuim, plastic en folie van alle apparaten nemen wij mee retour. Dit is helemaal gratis binnen onze regio!

Al 100 jaar ervaring

Wij bestaan al sinds 1923. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektro kunnen wij j als klant perfect adviseren. Tevens bieden wij onze klanten de service die ze bij een specialist verwachten, daarom bestaan we al 100 jaar.

Gratis oud apparaat retour nemen

Wanneer je in onze regio woont en wij komen je nieuw apparaat leveren dan kunnen wij het oude apparaat mee terug nemen. Heb j een nieuwe diepvries gekocht en de oude zit nog vol met etenswaren, dan heb je de mogelijkheid om de diepvries op een andere dag te laten ophalen voor €24,95.

Deskundig advies

Onze eigen adviseurs worden wekelijks bijgespijkerd over nieuwe producten en innovaties. Hierdoor kunnen zij je perfect helpen bij het maken van een keuze. Wil je liever online hulp, dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van onze chat of Facebook helpdesk.

Ophangen van TV en audio

Koop je bij ons een beugel en tv of audio speakers, dan kunnen wij deze ook voor je ophangen als je in onze regio woont. Onze eigen monteurs zorgen ervoor dat uw TV beugel vakkundig opgehangen wordt.

Gratis bezorgen vanaf €100,-

Wanneer je in onze regio woont kunnen wij je televisie, home cinema set, wasmachine, droger, koelkast, vriezer of vaatwasser geheel gratis bij je thuis bezorgen. Ook inbouw apparatuur bezorgen wij gratis.


Deuren omdraaien van wasdrogers, koel- en vrieskasten

Moet de deur van de koel- of vrieskast de andere kant opdraaien omdat dit in jouw situatie beter uitkomt? Geen probleem. Onze medewerkers draaien de deur van tevoren om zodat deze bij levering meteen goed staat. Wij verzoeken je wel dit van te voren even aan te geven zodat wij niet voor verrassingen komen te staan.