vriezers

Bekijk onze merken

Hoe kies jij je nieuwe vriezer?

We hebben vriezers in verschillende soorten en maten passend bij elke leefomgeving. We helpen je graag op weg met het maken van de juiste keuze. Er zijn diverse vriezers die ervoor zorgen dat je eten en drinken langer bewaard kan blijven, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Hierbij kun je denken aan functies zoals NoFrost zodat je nooit je vriezer hoeft te ontdooien, snel invriezen en een deuralarm wat waarschuwt als de vriesdeur niet goed is gesloten, waardoor energieverlies wordt voorkomen.

Hoe gaan wij te werk?

Wij bezorgen jouw vriezer gratis bij je thuis en plaatsen deze direct op de juiste plek. Ook in de kelder of de garage! Al het verpakkingsmateriaal en je oude vriezer nemen we indien gewenst direct mee retour! Zo kun jij, zodra hij aangesloten is, direct zonder zorgen gebruik maken van jouw nieuwe vriezer.

Vrieskasten

Een vrieskast kenmerkt zich door zijn langwerpige vorm. In een vrieskast kun je op meerdere hoogtes eten en drinken opslaan.

Bekijk nu >>

Tafelmodel vriezers

Een tafelmodel vriezer is een compacte vrieskast met een maximale hoogte van 90 cm. Diepvrieskasten zijn ideaal om onder een aanrechtblad te plaatsen.
Bekijk nu >>

Vrieskisten

Een vrieskist is voorzien van een brede vorm waardoor je in een vrieskist de meeste inhoud kunt opslaan.

Bekijk nu >>

Koel-Vriescombinaties

Een koel-vriescombinatie is een huishoudelijk apparaat dat zowel een koelkast als een vriezer combineert in één unit.

Bekijk nu >>

Inbouw vriezers

Een inbouw vriezer is een type vriesapparaat dat ontworpen is om naadloos in de keukeninrichting te integreren. Bij de aanschaf is het essentieel om de nismaten te controleren, zodat de inbouw diepvries perfect in je keuken past.
Bekijk nu>>

Barmodel vriezers

Heb je nog geen keuze kunnen maken welke vriezer het beste bij je past? Bekijk dan ons volledige assortiment van onze vriezers hier of laad je adviseren in een van onze 9 winkels!

Bekijk nu>>

Onze service

Ultiem gemak bij de bestelling van je vriezer. Onze eigen bezorgservice met mensen uit jouw buurt brengt de vriezer bij je thuis. Ook laat je de vriezer moeiteloos installeren door ons team op het moment van bezorging. Zo maken wij je vriezer direct gebruiksklaar!. Ook kunnen wij je oude apparaat altijd mee retour nemen indien gewenst. Zo heb jij geen gedoe wanneer je een vriezer besteld .

Daar word ik vrolijk van!

Bezorgt wanneer het jou uitkomt

Eigen vakkundige & lokale bezogers

Installeren van je nieuwe vriezer

Zo kun jij direct genieten van je nieuwe vriezer!

Oude apparaat retour

Zo heb jij geen gedoe met je oude apparaat.