Boombrush

Wat is Boombrush?

Hét sonische tandenborstel abonnement op een gezonde glimlach. Alles begint bij een gezonde mond. Niet alleen omdat je mond je visitiekaartje is, maar ook de basis van je gezondheid. En in onze ogen kan die mondzorg altijd beter. Gemakkelijker, betaalbaarder én effectiever. We geloven dan ook dat gezond leven een bewuste keuze is, en wij willen je helpen die keuze keer op keer te maken. Zo kies je met BOOMBRUSH niet alleen voor een gezonde mond, maar ook voor een gezonde planeet. Een gezonde glimlach voor iedereen. Maak kennis met BOOMBRUSH.

En de aller mooiste misschien wel

Wij zijn de eerste fysieke winkel in héél Nederland die Boombrush producten verkoopt, tevens is EP:Tummers een officieel inleverpunt. Daar word ik vrolijk van! LG Knoppen

De Boombrush

Een tandenborstel is in onze ogen pas goed wanneer deze de beste is. Daarom is de BOOMBRUSH een krachtige sonische tandenborstel met karakter geworden. Naast 90 dagen batterij, een handige quadpacer-functie, 5 verschillende vibraties, en zachte borstelharen heeft de tandenborstel een slim en tijdloos ontwerp. LG Knoppen

Een handige quadpacer-functie

Wanneer je je tanden poetst, wil je ook zeker weten dat je dit zo effectief mogelijk doet. De handige quadpacer-functie geeft iedere 30 sevonden een seintje, zodat je weet wanneer je van mondhoek moet wisselen. Zo weet je zeker dat je na twee minuten je mond effectief hebt gereinigd.

5 verschillende vibraties

Met vijf verschillende standen wordt het met de BOOMBRUSH mogelijk om je mond een reiniging op maat te geven. Zo is de clear-stand geschikt voor iedereen die voor het eerst sonisch poetst, de swipe-stand speciaal voor mensen met gevoelige tanden, de pulse stad voor het masseren van je tandvlees, de switch-stand voor het reinigen van je wang of tong en is de power-stand geschikt voor het verwijderen van tandplak voor wittere tanden.

Een krachtige batterij die 90 dagen meegaat

Na één oplaadbeurt van 10 uur gaat de BOOMBRUSH zo'n 90 dagen mee. Je kunt zelfs op reis met de borstel, zonder dat je deze tussendoor hoeft op te laden. Het indicatielampje van de bostel geeft aan wanneer de batterij leeg is. Je kunt er dan nog steeds een week mee poesten, zo ben je altijd op het volgende oplaadmoment voorbereid.

Recycle zak

Ontvang een recycle zak bij aankoop van je BOOMBRUSH of opzetborstels.

Spaar opzetborstels!

Vul de recyclezak met 4 opzetborstels en breng hem naar de winkel!

Wij recyclen

Wij sturen deze naar Volendam waar ze gerecycled worden.

Opzetborstels

De BOOMBRUSH opzetborstels hebben super fijne en zachte borstelharen, die zorgen voor een effectieve en prettige reiniging.

LG Knoppen

Een slim en tijdloos ontwerp

Met het slimme en tijdloze ontwerp van de BOOMBRUSH geef je niet alleen je mondverzorging, maar ook je badkamer een upgrade. Het tijdloze ontwerp past bij ieder interieur en dankzij het slanke ontwerp van de borstel, kun je zelfs de moeilijk bereikbare plekken in je mond eenvoudig bereiken.

Het BOOMBRUSH recycleprogramma

Bij BOOMBRUSH zetten ze niet alleen graag in voor een gezonde mond. Bij een gezonde mond hoort voor BOOMBRUSH namelijk ook een gezonde planeet met het BOOMBRUSH recycleprogramma. Alleen in Nederlad belanden per jaar al zo'n 60 miljoen opzetborstels bij het afval. Opgestapeld is dat een rondje om de maan. Daarom gaan ze bij BOOMBRUSH voor minder verspilling en ontvang je bji iedee Refill een recyclezak waarmee je gratis je opzetborstels kunt retourneren. In Volendam verzamelen en scheiden ze de materialen, welke vervolgens weer als grondstoffen worden gebruikt voor nieuwe producten. Zo werken we samen aan en gezondere planeet, één opzetborstel per keer.

Wij zijn de eerste fysieke winkel in héél Nederland die Boombrush producten verkoopt, tevens is EP:Tummers een officieel inleverpunt. Daar word ik vrolijk van!