Alles voor een gezellig avond

Wij hebben alles om je culinaire mogelijkheden helemaal tot bloei te laten komen. Of je nu op zoek bent naar een airfryers, wafelijzer of tosti-ijzer, wij hebben het! EP:Tummers help je graag. Zou maak jij heel eenvoudig thuis de lekkerste gerechten klaar.

Bekijk onze merken

Gourmetten

Oorspronkelijk uit China, waar het heel normaal is dat mensen hun eigen eten bereiden in kleine pannetjes, komt het woord gourmet van het Franse woord "gourmand", dat "grote eter" betekent. In Nederland is gourmetten populair tijdens de feestdagen, omdat er altijd wel iets op tafel staat wat je lekker vindt en iedereen gezellig aan tafel zit. Bij EP:Tummers weten we alles van Hollandse gezelligheid, daarom hebben wij een uitgebreid assortiment gourmetstellen, raclettes en Teppanyaki platen.

Recept: Brusselse wafels

Met dit Brusselse wafel recept maak jij de lekkerste wafels met een krokante buitenkant en een luchtige binnenkant. Als je nog niet eerder een wafel op basis van gist hebt geprobeerd, dan staat je een overheerlijke traktatie te wachten!

Zo maak je jouw wafelijzer makkelijk schoon!

In de maanden november-december staan we traditiegetrouw in de keuken om wafels te bakken. Maar dan het opruimen.. een minder leuk klusje. Gelukkig hebben wij dit trucje om gemakkelijk en snel je wafelijzer weer helemaal schoon te krijgen! Benieuwd?

Vind alles voor funcooking in onze winkel

Bezoek een winkel in jouw buurt

Een wafelijzers, airfryer of friteuse kiezen is net iets makkelijker wanneer je deze ook in het echt kunt zien. Wij verwelkomen je graag in Asten, Echt, Horst, Weert, Sittard-Geleen, Tegelen, Roermond, Panningen of Heythuysen.
Alle winkels

Advies op afspraak

Een wafelijzers, airfryer of friteuse kopen? Maak een afspraak met onze specialist in de winkel. Zo ben je direct aan de beurt, krijg je persoonlijk advies en kun je het product zelf ervaren. Dit kan 7 dagen per week mogelijk.
Maak een afspraak

Eigen reparatiedienst

Bij EP:Tummers hebben wij een eigen reparatie afdeling in ons Service Center. Zij kunnen kleine reparaties uitvoeren terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie. Zo geniet jij meteen weer van je gerepareerde product.
Lees meer

Al 100 jaar ervaring

Wij bestaan al sinds 1923. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektro kunnen wij je perfect adviseren. Tevens bieden wij klanten de service die ze verwachten, daarom bestaan we al bijna 100 jaar.
Lees meer