Stofzuigers

Welke stofzuiger past bij jou?

Stofzuigen is wellicht niet de meest favoriete bezigheid van veel mensen, maar toch is een stofzuiger in vrijwel elk huis onmisbaar. Stofzuigers zijn er in vele soorten en maten. Van kruimelzuigers, steelstofzuigers, en robotstofzuigers tot stofzuigers die water op kunnen zuigen. Wat voor stofzuiger je nodig hebt, is voor een groot deel afhankelijk van de samenstelling van jouw huishouden. Daarnaast is onder meer van belang welk soort vloerafwerking er ligt en of er huisdieren aanwezig zijn. Wil je de stofzuiger voor een bepaalde vloerbedekking gebruiken of wil je hiermee haren van huisdieren wegzuigen? Verder is het belangrijk om bij het kopen van een stofzuiger te letten op het vermogen, de stofopvang en het model. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Daar word je vrolijk van.

Vind je nieuwe stofzuiger in onze winkel

We hebben verschillende soorten stofzuigers geschikt voor ieder zijn wensen en behoeftes. Of je nu op zoek bent naar een steelstofzuiger, of een kruimeldief, wij hebben het! EP:Tummers help je graag bij het vinden van de stofzuiger die perfect bij je past.

Steelstofzuigers

Een steelstofzuiger is de ultieme oplossing voor moeiteloos schoonmaken. Met zijn draadloze ontwerp en krachtige zuigkracht biedt hij flexibiliteit en efficiëntie in één. Van harde vloeren tot tapijten, hij maakt elk oppervlak grondig schoon. Dankzij zijn lichtgewicht en wendbare ontwerp is hij perfect voor dagelijkse reiniging en lastige hoeken. Ervaar het gemak van een opgeruimd huis met onze geavanceerde steelstofzuigers.

Bekijk assortiment

Sledestofzuigers

Sledestofzuigers zijn de klassieke keuze voor efficiënt schoonmaken. Met hun krachtige zuigkracht en grote capaciteit zijn ze ideaal voor het aanpakken van stof en vuil op verschillende oppervlakken. Of het nu gaat om tapijten, harde vloeren of bekleding, sledestofzuigers leveren consistente prestaties. Dankzij hun ergonomische ontwerp en lange snoer bieden ze een groot bereik en maken ze het schoonmaken van grotere ruimtes eenvoudig.
Bekijk assortiment

Kruimelzuigers

Kruimelzuigers zijn de perfecte oplossing voor snelle opruimklusjes. Met hun compacte formaat en draadloze ontwerp zijn ze gemakkelijk te gebruiken voor het opzuigen van kruimels, stof en ander vuil op kleine oppervlakken. Of het nu gaat om de kruimels op de eettafel, het interieur van de auto of moeilijk bereikbare hoeken, kruimelzuigers bieden directe en doeltreffende reiniging. Dankzij hun lichtgewicht ontwerp zijn ze comfortabel in gebruik.
Bekijk assortiment

Robotstofzuigers

Robotstofzuigers zijn de oplossing voor moeiteloos schoonmaken. Met hun geavanceerde technologieën en autonome werking nemen ze het werk van stofzuigen volledig uit handen. Deze intelligente apparaten navigeren zelfstandig door je huis, detecteren obstakels en passen zich aan op basis van vloertypes. Programmeerbaar via een app op je smartphone, kun je jouw robotstofzuiger eenvoudig instellen om op bepaalde tijden te reinigen, zelfs als je niet thuis bent.
Bekijk assortiment

Bekijk onze merken

Voor welke vloertypes is de stofzuiger geschikt?

Alle vloertypes

Stofzuigers die zowel zijn uitgerust met een turboborstel als een parketborstel.
Bekijk assortiment

Houten vloeren

Geschikt voor o.a. parket, laminaat & PVC. Deze stofzuigers zijn voorzien van een parketborstel.
Bekijk assortiment

Laagpolig tapijt

Stofzuigers met een combiborstel of een turboborstel zijn ideel voor laagpollig tapijt.
Bekijk assortiment

Hoogpolig tapijt

Stofzuigers met een turboborstel zijn enkel geschikt voor hoogpolig tapijt.
Bekijk assortiment

Vind je nieuwe stofzuiger in onze winkel

Bezoek een winkel in jouw buurt

Een stofzuiger kiezen is net iets makkelijker wanneer je deze ook in het echt kunt zien. Wij willen je graag verwelkomen wij je graag in Asten, Echt, Horst, Weert, Sittard-Geleen, Tegelen, Roermond, Panningen of Heythuysen.
Alle winkels

Advies op afspraak

Een nieuwe stofzuiger kopen? Maak dan een afspraak met onze specialist in onze winkel. Zo ben je direct aan de beurt, krijg je persoonlijk advies en kun je de wasmachine zelf ervaren. Afspraken zijn 7 dagen per week mogelijk.
Maak een afspraak

Eigen reparatiedienst

Bij EP:Tummers hebben wij een eigen reparatie afdeling in ons Service Center. Zij kunnen kleine reparaties uitvoeren terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie. Zo geniet jij meteen weer van je gerepareerde product.
Lees meer

Al 100 jaar ervaring

Wij bestaan al sinds 1923. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektro kunnen wij je perfect adviseren. Tevens bieden wij klanten de service die ze verwachten, daarom bestaan we al bijna 100 jaar.
Lees meer