DeLonghi is een fabrikant van kleine apparaten gevestigd in italie, het bedrijf is opgericht in 1902 en richt zijn onder andere op het producten van koffiemachines.

DeLonghi is opgericht in 1902 in Italië en staat bekend om haar producten op het gebied van koffiezetapparaten, espressomachines, airconditioners, verwarmingssystemen, keukenapparatuur en andere huishoudelijke apparaten. Met jarenlange ervaring is DeLonghi uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk.
EP:Tummers is met 9 winkels in Limburg & Brabant (Roermond, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen, Horst, Weert, Sittard-Geleen en Asten) sterk vertegenwoordigd met DeLonghi producten. Hiermee bestrijken we een grote service regio waar je voor alle vragen, problemen, aankopen terecht kunt.

Subliem design

DeLonghi staat bekend om zijn prachtige designkoffiemachines die niet alleen hoogwaardige prestaties leveren, maar ook een lust voor het oog zijn. Het merk combineert functionaliteit met een elegant oogpunt, waardoor de koffiemachines van DeLonghi een stijlvolle aanvulling vormen op elke keuken of koffiehoek. Of je nu een koffiekenner bent die verlangt naar perfectie in elke kop, of gewoon wilt genieten van een heerlijke ochtendkoffie. DeLonghi heeft het!

Eenvoudige bediening

DeLonghi koffiemachines zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, waardoor ze gemakkelijk te bedienen zijn. Enkele kenmerken van DeLonghi koffiemachines zijn dat koffiemachines zijn uitgerust met een geïntegreerde melkopschuimer. Veel DeLonghi koffiemachines bieden vooraf ingestelde programma's voor verschillende soorten koffiedranken, zoals espresso, cappuccino, latte macchiato en meer. Tevens zijn deze programma's ook eenvoudig aan te passen naar eigen wens.

Ook via app te gebruiken 

DeLonghi heeft niet alleen een intuïtieve bediening op de machine zelf, maar biedt ook de mogelijkheid om hun koffiemachines te bedienen via een speciale app. Met de DeLonghi-app kun je op afstand de volautomatische koffiemachine bedienen en profiteren van extra functionaliteiten. Hierdoor wordt het bereiden van je favoriete koffie nog gemakkelijker en handiger.


Instellingen aanpassen 

Met één druk op de knop kun je voor elke koffiespecialiteit je eigen instellingen volledig invoeren. Volg de koffiebereiding van je DeLonghi volautomaat, zo krijg je inzicht in wat een koffiemachine van DeLonghi voor jouw kan maken!
Het melksysteem

Om jouw DeLonghi koffiemachine in optimale staat te houden, is regelmatig reinigen essentieel. Hier zijn enkele belangrijke stappen voor het reinigen van jouw Melitta koffiemachine:

1. Reinig de zetgroep regelmatig.
2. Ontkalk volgens de aanbevelingen.
3. Reinig het melksysteem na elk gebruik.
4. Waterfilter vervangen.

De ultieme espresso

Of je nu een latte, cappuccino of gewoon een kopje koffie wilt maken. Met de DeLonghi koffiemachines maak je het heel eenvoudig thuis. Via je eigen instellingen geniet je al met een druk op de knop van je eigen koffiespecialiteiten.