Liebherr. Een statement in iedere keuken!

Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces garanderen de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit.

EP:Tummers – Jouw officiële Liebherr dealer

Wil je een nieuwe Liebherr koelkast, vriezer of inbouwapparaat kopen? Bij EP:Tummers hebben wij een uitgebalanceerd assortiment met de beste Liebherr apparaten. Onze product specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk ons Liebherr assortiment:

2+5 jaar extra zekerheid

Bij huishoudelijk gebruik van het apparaat ontvang je standaard de wettelijke garantie van twee jaar. Dit betekent dat je binnen deze periode in het geval van een storing volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief voorrijkosten, onderdelen en arbeidsloon.

Alle huishoudelijke koelkasten, vriezers en wijnkasten van Liebherr, zowel inbouw als vrijstaand, komen – mits huishoudelijk gebruikt in aanmerking voor de unieke 7 jaar zekerheid*. Er worden dan alleen voorrijkosten (€82,26 incl. BTW, prijsniveau 2023) in rekening gebracht.

* Je ontvangt de 7 jaar extra zekerheid geheel gratis. Het enige wat je hiervoor moet doen is jouw apparaat binnen 6 maanden na aankoop registreren.

Voorwaarden & Aanmelden

Verser én gezonder met BioFresh

BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, evenals vlees, vis en zuivelproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel.

BioFresh app
De BioFresh app* biedt nuttige informatie over levensmiddelen, vitaminen en houdbaarheid, overzichtelijk gesorteerd van A tot Z of op categorieën – inclusief praktische zoekfunctie.

*Je vindt de gratis BioFresh app in de App Store of Play Store op uw smartphone of tablet.

Bekijk ons assortiment:

Liebherr vriezer in een onverwarmde ruimte plaatsen?

Alle vrieskasten met SmartFrost en alle vrieskisten beschikken sinds januari 2017 over FrostProtect. Deze vriezers zijn geschikt voor omgevingstemperaturen vanaf -15°C en zijn de veilige keuze voor strenge winters.

NoFrost vrieskasten & Koel/Vriescombinaties met DuoCooling: vanaf 0°C
Voor alle NoFrost vriezers van Liebherr geldt dat ze uitstekend blijven functioneren vanaf een omgevingstemperatuur van 0°C. Onder het vriespunt kan een goede werking van de automatische ontdooifunctie en de temperatuurhandhaving van het apparaat niet meer worden gegarandeerd.

Het ideale klimaat voor goede wijnen

De juiste temperatuur speelt in het hele wijnproces een belangrijke rol. De juiste temperatuur tijdens het rijpingsproces en het langdurig bewaren is zeker ook van invloed op de uiteindelijke kwaliteit en smaak. Dankzij een ideale serveertemperatuur komt een glas wijn pas echt tot zijn recht.

Alle Liebherr wijnkasten zijn uitgevoerd met een ingebouwd FreshAir koolfilter, de voorwaarde voor een optimale luchtkwaliteit. De noodzakelijke luchtverversing van het kastinterieur loopt via dit filter naar binnen en nadelige invloed van omgevingsluchtjes kan niet optreden. Bij apparaten met meerdere temperatuurzones beschikt elke afzonderlijke wijnsafe over een FreshAir koolfilter.

Heb je vragen over wijnklimaatkasten, wijnbewaarkasten of inbouw wijnkasten? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten!

Liebherr SmartDevice.

Een Liebherr koelkast of diepvriezer met SmartDevice waakt overal en altijd over jouw levensmiddelen. Zo geeft het apparaat een seintje als iemand de deur per ongeluk open heeft laten staan. Of is de koelkast extra koud wanneer u met boodschappen thuiskomt zodat uw producten zo lang mogelijk vers blijven.

Slimme technologie die het dagelijkse leven makkelijker maakt

Zo kun je de Philips Hue verlichting laten knipperen als de deur van de vriezer onverhoop open blijft staan, tijdens vakantie de Sabbat modus activeren of schakel automatisch de SuperCool of SuperFrost functie in wanneer je in de supermarkt bent!

*Je vindt de gratis SmartDevice app in de App Store of Play Store op uw smartphone of tablet.