koelkasten

Bekijk onze merken

Hoe kies jij je nieuwe koelkast?

We hebben koelkasten in verschillende soorten en maten passend bij elke leefomgeving. We helpen je graag op weg met het maken van de juiste keuze. Er zijn diverse koelkasten die ervoor zorgen dat je eten en drinken optimaal bewaard blijft, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Hierbij kun je denken aan functies zoals ventilatorkoeling voor stabiele temperaturen, snelle invriesmogelijkheden, een speciale koelmodus en elektronische displays waarmee je eenvoudig de instellingen naar wens kunt aanpassen.

Meten = Weten

Het is makkelijk van te voren te weten of de koelkast ingebouwd kan worden of niet. Weet je niet zeker of het apparaat past? Geen probleem! Wij komen bij je thuis inmeten en inbouwen.

Daar word je vrolijk van.

Koel-vriescombinaties

Een koel-vriescombinatie bestaat zowel uit een koelkast als een vriezer met beide een aparte deur. Handig voor huishoudens die ruimte willen besparen en beide functies in één toestel willen hebben.

Bekijk assortiment

Amerikaanse koelkasten

Sonos speakers bieden hoogwaardig geluid en naadloze integratie in je smart home. Moeiteloos kun je een multiroom-configuratie opzetten. Door Sonos-luidsprekers te combineren, bereik je de perfecte audioweergave die bij jou past.
Bekijk assortiment

Tafelmodel koelkasten

Met een Sonos bundel kun je moeiteloos een multiroom systeem opzetten. Het vormen van een stereopaar is eenvoudig wanneer je een Sonos set met 2 speakers kiest. Voor een surround-ervaring ga je voor een bundel met soundbar en achterspeakers.
Bekijk assortiment

Smeg koelkasten

SMEG biedt een waanzinnige collectie koelkasten die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook uw voedsel en dranken koel houden.Bekijk assortiment

Inbouw koelkasten

Een inbouwkoelkast is een type koelkast dat ontworpen is om naadloos te integreren in de keukenkasten.

Bekijk assortiment

Kastmodel koelkasten

Een kastmodel koelkast is een vrijstaande koelkast die qua ontwerp lijkt op een kast.

Bekijk assortiment

Wijnklimaatkast

Een wijnklimaatkast is ontworpen om wijn op de juiste temperatuur te bewaren en te laten rijpen in de beste omstandigheden.
Bekijk assortiment

Onze service

Bezorgt wanneer het jou uitkomt

Eigen vakkundige & lokale bezorgers

Inbouwen van je nieuwe koelkast

Zo kun jij direct genieten van je nieuwe koelkast!

Oude apparaat retour

Zo heb jij geen gedoe met je oude apparaat

Vind je nieuwe koelkast in onze winkel

Bezoek een winkel in jouw buurt

Een koelkast kiezen is net iets makkelijker wanneer je deze ook in het echt kunt zien. Wij willen je graag verwelkomen wij je graag in Asten, Echt, Horst, Weert, Sittard-Geleen, Tegelen, Roermond, Panningen of Heythuysen.

Alle winkels

Advies op afspraak

Een nieuwe koelkast kopen? Maak dan een afspraak met een specialist in onze winkel. Zo ben je direct aan de beurt, krijg je persoonlijk advies en kun je de koelkast zelf ervaren. Afspraken zijn 7 dagen per week mogelijk.

Maak een afspraak

Gratis bezorging

Wanneer je in onze regio woont kunnen wij je koelkast vanaf €100,- geheel gratis bij je thuis bezorgen. Tevens kunnen wij je nieuwe koelkast ook inbouwen en installeren. Dat is lekker makkelijk en geniet je direct van je nieuwe koelkast.
Lees meer

Al 100 jaar ervaring

Wij bestaan al sinds 1923. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektro kunnen wij je perfect adviseren. Tevens bieden wij klanten de service die ze verwachten, daarom bestaan we al bijna 100 jaar.

Lees meer